Închide meniul

Simona Halep revine pe teren într-un meci uriaş: „Totul e gata, ne vedem în zece zile”

Bogdan Stănescu Publicat: 5 iunie 2024, 23:39

Reclamă
Simona Halep revine pe teren într-un meci uriaş: „Totul e gata, ne vedem în zece zile

Simona Halep revine pe teren într-un meci uriaş

Simona Halep, la o conferință de presă / Profimedia Images

Simona Halep revine pe teren într-un meci uriaş. Românca va juca într-un demonstrativ de senzaţie, care se va disputa la Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep va face echipă cu Andrei Pavel. Cei doi vor întâlni perechea Steffi Graf – Andre Agassi. Soţii Steffi Graf şi Andre Agassi au împreună 30 de titluri de Grand Slam. 22 au fost obţinute de Steffi Graf, iar 8 de către Andre Agassi.

Simona Halep revine pe teren într-un meci uriaş: „Totul e gata, ne vedem în zece zile”

Totul e gata, ne vedem în zece zile”, a anunţat directorul Transylvania Open, Patrick Ciorcilă pe Instagram. El a publicat şi o fotografie alături de Simona Halep şi Andrei Pavel.

Patrick Ciorcilă e implicat în organizarea acestui eveniment unic în România. Este pentru prima oară când Steffi Graf şi Andre Agassi vin în România.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Patrick Ciorcila (@ciorcilapatrick)

Reclamă
Reclamă 4

Meciul demonstrativ dintre perechea Simona Halep / Andrei Pavel şi cea formată din soţii Steffi Graf / Andre Agassi se va disputa pe 15 iunie 2024, în cadrul Sports Festival.

Simona Halep se arăta foarte entuziasmată la începutul anului, atunci când a fost confirmat oficial că acest meci va avea loc.

Am trăit momente foarte speciale în Cluj, pe acel teren frumos. De-abia aştept să fiu din nou acolo, alături de Steffi Graf şi Andre Agassi. Ne vedem în Cluj”, declara Simona Halep.

Reclamă

(n.r.: La ce te uiţi?) La un meci de tenis. Deja am emoţii, un pic, emoţii foarte plăcute. US Open 2006, împotriva lui Agassi. La asta mă uitam pentru că anul acesta, la Sports Festival, pe 15 iunie, Andre Agassi, Steffi Graf, Simona Halep şi eu, Andrei Pavel, ne vom întâlni la Cluj. O să fie o zi minunată. De-abia aştept să îi revăd pe Andre, Steffi şi Simona. Mai ales pe Andre, am jucat de 7 ori cu el. L-am învins o dată, din păcate meciul ăsta l-am pierdut (n.r: cel la care se uita acum, de la US Open 2006). De-abia aştept să îi revăd şi mă bucur că Patrick Ciorcilă a putut să îi aducă la Sports Festival. Ne vedem acolo”, a spus şi Andrei Pavel.

Simona Halep va evolua şi la Iaşi Open, unde primeşte un wild-card

Simona Halep va evolua în turneul Iaşi Open, care va trece în acest an de la categoria WTA 125 la WTA 250. Tenismena din România va primi un wild-card, aşa cum a anunţat directorul turneului, Daniel Dobre. Iaşi Open va avea loc în perioada 21-26 iulie la baza Ciric.

„Această noutate a turneului am aflat-o şi eu destul de târziu şi un pic m-a surprins pentru că era în plan, dar pentru anii viitori. Din punctul meu de vedere a avea un astfel de turneu înainte de Olimpiadă, pe zgură, înseamnă că sigur vom avea jucătoare importante”, și-a început discursul Daniel Dobre.

„În afară de jucătoarele noastre din România, care aproape în grup au confirmat prezenţa, Andrei Pavel vrea să îl aducă pe Nadal, eu vreau să o aduc pe Simona Halep şi are un wild card pregătit. Şi sperăm să fie acolo. Pe lângă jucătoarele consacrate, Irina Begu, Ana Bogdan, Jaqueline Cristian, Gabi Ruse, Monica Niculescu, care va veni la dublu, ca şi anul trecut, avem jucătoarele tinere care au început să confirme, Anca Todoni, Miriam Bulgaru.

Deci, la fete, clar vom avea cele mai bune jucătoare din România, plus jucătoare din, sper eu, primele 50, poate chiar mai sus, care vor dori să pregătească cât mai bine Olimpiada de la Paris, care va fi pe zgură. Acest turneu de (WTA) 250 înseamnă o vizibilitate mai mare, vine cu responsabilitate mai mare. Trebuie investit mai mult, pentru ca spectacolul să fie de o calitate mai mare, deci efortul va fi mai mare, dar şi rezultatele vor fi pe măsură. Mă bucur că am ajuns cu acest turneu la un grad atât de înalt”, a mai declarat Dobre, potrivit agerpres.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și