Închide meniul
Foto

Incredibil! Ce a putut păţi „rebela tenisului românesc” după ce a condus-o pe jucătoarea de pe locul 590 cu 6-0, 5-2!

Publicat: 7 aprilie 2024, 18:18

Reclamă
Incredibil! Ce a putut păţi „rebela tenisului românesc” după ce a condus-o pe jucătoarea de pe locul 590 cu 6-0, 5-2!

Incredibil! Ce a putut păţi "rebela tenisului românesc" după ce a condus-o pe jucătoarea de pe locul 590 cu 6-0, 5-2!

Andreea Prisăcariu / Facebook

Andreea Prisăcariu a părăsit turneul ITF de la Santa Margherita înainte de sferturile de finală. Iată ce a putut păţi păţi „rebela tenisului românesc” după ce a condus-o pe jucătoarea de pe locul 590 cu 6-0, 5-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Prisăcariu (24 de ani, locul 336 WTA) părea că nu va avea nicio problemă în a accede în sferturile turneului dotat cu premii de doar 35.000 de euro.

Incredibil! Ce a putut păţi „rebela tenisului românesc” după ce a condus-o pe jucătoarea de pe locul 590 cu 6-0, 5-2!

Andreea Prisăcariu s-a accidentat şi nu a putut obţine victoria. Adversara a câştigat cel de al doilea set, cu 7-5. Apoi, în setul 3, la scorul de 3-0 pentru italianca Jessica Pieri (26 de ani, 590 WTA), Andreea Prisăcariu a abandonat.

„Rebela tenisului românesc” se plângea la condiţiile de la turneul de la Santa Margherita înainte de competiţie.

Ăsta e vestiarul meu la turneul de 35K din Santa Margherita. Nu știu ce sunt aceste lucruri și nici nu vreau să aflu. Cu siguranță mă voi schimba în natură începând de astăzi”, transmitea Andreea Prisăcariu pe contul ei de Instagram.

Reclamă

Andreea Prisăcariu s-a prăbuşit emoţional: „Urăsc din tot sufletul meu!”. Ce s-a întâmplat cu „rebela” tenisului românesc

Andreea Prisăcariu s-a prăbuşit emoţional după ce a suferit o eliminare ruşinoasă într-o competiţie. Sportiva de 23 de ani, aflată pe locul 350 WTA, nu a mai rezistat şi a postat un mesaj uluitor pe reţelele sociale.

„Rebela tenisului românesc” a pierdut fără drept de apel duelul din sferturile de finală ale turneului ITF de la Monastir (Tunisia). Sportiva de pe locul 632 mondial s-a impus cu scorul de 6-1, 6-2.

La finalul meciului, Prisăcariu şi-a manifestat nemulţumirea pe contul ei de Twitter. Mesajul ei s-a viralizat rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Am ales acest sport, nimeni nu m-a forțat. Astăzi îl urăsc din tot sufletul meu. Pur și simplu îmi face rău. Sunt zile în care îl iubesc foarte mult, dar azi nu e una dintre ele. Și e OK. Mă iert și merg mai departe. Amin”, a scris Andreea Prisăcariu pe Twitter.

Românca a avut probleme cu accidentările şi încerca să îşi revină în clasament. A pierdut surprinzător la Monastir şi continuă să treacă prin momente extrem de dificile.

Andreea Prisăcariu, „rebela” tenisului românesc, a fost amendată pentru obscenităţi

Andreea Prisăcariu a dezvăluit, în urmă cu doi ani, că a fost amendată cu 50 de euro (aproximativ 250 de lei) pentru obscenităţi. Sportiva mărturisea că a răbufnit în timpul unui turneu şi a spus ‘Hai, Andreea, picioarele!’. Arbitrul a considerat că acestea sunt obscenităţi şi a „taxat-o”.

Pentru obscenităţi (n.r. a primit o amendă de 50 de euro). A fost o chestie dubioasă. Mi-am dat o palmă peste picioare şi am strigat: ‘Hai, Andreea, picioarele!’. Am strigat foarte tare. Eram şi singură. Eu sunt o fire foarte vocală pe teren, trăiesc fiecare minge la intensitate maximă.

Arbitrul a interpretat că am zis un cuvânt urât. Ei au datoria să ştie toate obscenităţile. Trebuie să aibă o idee. Jucam şi contra unei fete care era de acolo. După, m-am închis în mine. Pe toate ne ia capul, la un moment dat, pe teren!”, a spus Andreea Prisăcariu, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Andreea este supranumită „rebela tenisului românesc” datorită tatuajelor sale. Fostă campioană națională la juniori are peste 20 de tatuaje.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și