Închide meniul
Foto

Andreea Prisăcariu s-a prăbuşit emoţional: „Urăsc din tot sufletul meu!”. Ce s-a întâmplat cu „rebela” tenisului românesc

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 decembrie 2023, 12:48

Reclamă
Andreea Prisăcariu s-a prăbuşit emoţional: „Urăsc din tot sufletul meu!”. Ce s-a întâmplat cu „rebela” tenisului românesc

Andreea Prisăcariu s-a prăbuşit emoţional

Andreea Prisăcariu, în timpul unui meci / Profimediaimages

Andreea Prisăcariu s-a prăbuşit emoţional după ce a suferit o eliminare ruşinoasă într-o competiţie. Sportiva de 23 de ani, aflată pe locul 350 WTA, nu a mai rezistat şi a postat un mesaj uluitor pe reţelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Rebela” tenisului românesc a pierdut fără drept de apel duelul din sferturile de finală ale turneului ITF de la Monastir (Tunisia). Sportiva de pe locul 632 mondial s-a impus cu scorul de 6-1, 6-2.

Andreea Prisăcariu s-a prăbuşit emoţional

La finalul meciului, Prisăcariu şi-a manifestat nemulţumirea pe contul ei de Twitter. Mesajul ei s-a viralizat rapid.

Am ales acest sport, nimeni nu m-a forțat. Astăzi îl urăsc din tot sufletul meu. Pur și simplu îmi face rău. Sunt zile în care îl iubesc foarte mult, dar azi nu e una dintre ele. Și e OK. Mă iert și merg mai departe. Amin”, a scris Andreea Prisăcariu pe Twitter.

Reclamă

Românca a avut probleme cu accidentările şi încerca să îşi revină în clasament. A pierdut surprinzător la Monastir şi trece prin momente extrem de dificile.

Andreea Prisăcariu, „rebela” tenisului românesc, a fost amendată pentru obscenităţi

Andreea Prisăcariu a dezvăluit, în urmă cu doi ani, că a fost amendată cu 50 de euro (aproximativ 250 de lei) pentru obscenităţi. Sportiva spune că a răbufnit în timpul unui turneu şi a spus <<Hai, Andreea, picioarele!>>. Arbitrul a considerat că acestea sunt obscenităţi şi a „taxat-o”.

Pentru obscenităţi (n.r. a primit o amendă de 50 de euro). A fost o chestie dubioasă. Mi-am dat o palmă peste picioare şi am strigat: <<Hai, Andreea, picioarele!>>. Am strigat foarte tare. Eram şi singură. Eu sunt o fire foarte vocală pe teren, trăiesc fiecare minge la intensitate maximă.

Reclamă 4 / 0/3

Arbitrul a interpretat că am zis un cuvânt urât. Ei au datoria să ştie toate obscenităţile. Trebuie să aibă o idee. Jucam şi contra unei fete care era de acolo. După, m-am închis în mine. Pe toate ne ia capul, la un moment dat, pe teren!”, a spus Andreea Prisăcariu, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Andreea este supranumită „rebela” tenisului românesc datorită tatuajelor sale. Fostă campioană națională la juniori are peste 20 de tatuaje.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și