Închide meniul

Indian Wells 2021 | Ce a putut spune bielorusa care a eliminat-o pe Simona Halep. A uimit pe toată lumea la finalul meciului: „Mi-am luat bilete să plec acasă”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 11 octombrie 2021, 8:52

Indian Wells 2021 | Ce a putut spune bielorusa care a eliminat-o pe Simona Halep. A uimit pe toată lumea la finalul meciului: „Mi-am luat bilete să plec acasă

Simona Halep s-a prăbușit în clasamentul WTA

Profimediaimages

Nici măcar Aliaksandra Sasnovici nu credea că o va elimina pe Simona Halep de la Indian Wells. Chiar jucătoarea bielorusă a spus acest lucru la finalul meciului câştigat în faţa româncei la Indian Wells 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a putut spune bielorusa care a eliminat-o pe Simona Halep

Aliaksandra Sasnovici era sigură că va fi eliminată atunci când a văzut ce adversară are de înfruntat. „Este foarte distractiv, pentru că atunci când am văzut sfertul de tablou, am văzut trei campioane de grand slam. Aliaksandra Sasnovici era în acest sfert. A fost distractiv pentru mine.

Am jucat azi împotriva Simonei, e o mare campioană, am fost foarte nervoasă la final petnru că doream atât de mult să câştig. Mi-am luat bilete pentru acasă, erau 30 al sută şanse pentru mine să câştig, 70 la sută pentru ea.

Mi-am zis OK, intru pe teren, mă bucur de joc, dar să câştig? Uau! Mi-am cumpărat deja biletele, am vrut să schimb ceva înainte de primul tur, le-am schimbat şi data viitoare o să fac la fel”, a declarat Sasnovici, la interviul de la finalul meciului, de pe teren.

Simona Halep, eliminată în turul 3 la Indian Wells

Simona Halep nu a rezistat în faţa bielorusei Aliaksandra Sasnovici. Românca, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 11, a fost învinsă cu scorul de 7-5, 6-4, de Aliaksandra Sasnovici din Belarus, locul 100 WTA, în turul al treilea al turneului de categorie WTA 1.000 de la Indian Wells.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și