Închide meniul

Indian Wells 2021 | Emma Răducanu e gata de posibilul duel stelar cu Simona Halep: „Abia aştept! Sunt încântată că sunt aici!” Anunţ despre viitorul antrenor

Antena Sport Publicat: 6 octombrie 2021, 10:18

Indian Wells 2021 | Emma Răducanu e gata de posibilul duel stelar cu Simona Halep: „Abia aştept! Sunt încântată că sunt aici! Anunţ despre viitorul antrenor

Emma Răducanu a scris istorie la US Open 2021

Profimediaimages

  • Emma Răducanu participă la Indian Wells
  • Anunţul făcut de campioana de la US Open 2021

Emma Răducanu este noua senzaţie din tenisul feminin mondial, după ce a scris istorie la US Open 2021. La doar 18 ani, Emma Răducanu ca devenit prima jucătoare din istorie care a reuşit să câştige un turneu de Grand Slam, după ce a venit din calificări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu poate da lovitura şi la Indian Wells, acolo unde este pe aceeaşi parte de tablou cu Simona Halep. Cele două jucătoare se pot duela în turul al treilea.

Emma Răducanu aşteaptă duelul cu Simona Halep

Sunt foarte încântată să fiu aici. Este prima dată când joc în Indian Wells. Este un loc frumos, abia aștept să încep. Nu vreau să schimb nimic față de US Open. Am ajuns aici fără să pun presiune pe mine și fără să am așteptări. Dacă aș face lucrurile diferit la Indian Wells, dacă aș permite gânurilor să zboare liber prin cap, mi-aș crea singură probleme„, a spus Emma Răducanu, conform mirror.co.uk.

Reclamă

Indian Wells 2021 | Emma Răducanu a vorbit şi despre noul antrenor

Emma Rădcuanu a luat o decizie surprinzătoare după ce a câştigat US Open. Jucătoarea cu origini româneşti a decis să se despartă de Andrew Richardson, antrenorul care a ajutat-o să scrie istorie. Emma Răducanu încă nu are antrenor, iar la Indian Wells se antrenează cu Raymond Sarmiento, un jucător de 29 de ani din SUA. De asemenea, Emma Răducanu este supervizată de Jeremy Bates, căpitanul nejucător al echipei de FED Cup a Marii Britanii.

Nu mă grăbesc, vreau să găsesc persoana potrivită pentru a mă antrena. Am nevoie de cineva care să mă înțeleagă, e nevoie de chimie între jucător și antrenor. În același timp, am nevoie de cineva care să știe să mă motiveze, iar o astfel de persoană nu e ușor de găsit. Dar nu îmi fac probleme, pe teren, în timpul partidelor, ești singură, așa că mă simt confortabil„, a concluzionat Emma Răducanu.

Reclamă

Indian Wells 2021 | S-a tras la sorţi tabloul principal! Simona Halep şi Emma Răducanu pot fi adversare încă din turul 3

S-a tras la sorţi tabloul principal de la Indian Wells, turneu care se va disputa între 6 şi 17 octombrie şi care are premii totale în valoare de 8.700.000 de dolari. Simona Halep şi noua senzaţie a tenisului mondial, Emma Răducanu, pot fi adversare încă din turul 3 al competiţiei.

Favorită numărul 11, Simona Halep (17 WTA) este calificată direct în turul 2. Acolo va juca împotriva câştigătoarei meciului dintre Shuai Zhang (China) şi Marta Kostyuk (Ucraina). Dacă va reuşi să se impună, atunci poate da chiar peste campioana de la US Open.

Şi tânăra de 18 ani, cu origini româneşti, nu va juca în manşa inaugurală. În turul secund o aşteaptă confruntarea cu câştigătoarea meciului dintre Aliaksandra Sasnovich (Belarus) şi Maria Camila Osorio Serrano (Columbia).

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep