Închide meniul

Ion Ţiriac a pus mâna pe telefon şi a sunat-o pe Halep după victoria cu Vondrousova: "Lumea nu înţelege nimic!" Ce i-a transmis omul de afaceri

Antena Sport Publicat: 23 aprilie 2021, 14:30

Ion Ţiriac a pus mâna pe telefon şi a sunat-o pe Halep după victoria cu Vondrousova: "Lumea nu înţelege nimic!" Ce i-a transmis omul de afaceri

Profimedia

Ion Ţiriac a sunat-o pe Simona Halep

  • Ion Ţiriac a sunat-o pe Simona Halep
  • Ce i-a transmis omul de afaceri

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart, după ce a obţinut prima victorie din carieră în faţa jucătoarei din Cehia, Marketa Vondrousova. Ion Ţiriac a felicitat-o imediat pe Simona Halep, căreia i-a transmis că a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din carieră. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am văzut niște frânturi din primul meci de la Stuttgart și ce am văzut i-am și spus imediat. «Ăsta e cel mai bun meci pe care tu l-ai făcut după finala de la Wimbledon!» (n.a – câștigată în fața Serenei Williams în 2019, 6-2, 6-2). De ce? Dintr-o singură rațiune! Una simplă, o tot vorbesc, dar lumea nu înțelege nimic. 

Ion Ţiriac, cuvinte uriaşe pentru Simona Halep

Uitați-vă la Simona Halep la un singur lucru: unde stă când lovește mingea. Dacă stă pe linia de fund sau puțin mai în față, mingea ei câștigă două secunde decât dacă stă cu doi metri în spate. Adversara n-o să mai aibă timp! Ea n-o să lovească niciodată mai tare decât Serena, nu! Dar repede poate să joace. 

Reclamă

Acum, dacă în sfârșit își dă seama, trebuie să termine punctul mai repede. Ieri a făcut-o. A stat superb în primul set, iar în al doilea set s-a dat jumătate de metru, un metru mai în spate și s-a văzut imediat”, a spus Ion Ţiriac pentru gsp.ro

Simona Halep – Ekaterina Alexandrova, în sferturi la Stuttgart

Simona Halep se va duela cu Ekaterina Alexandrova pentru un loc în semifinalele turneului de la Stuttgart. Partida se va disputa vineri, de la 19.30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Aceasta va fi a patra partidă dintre cele două jucătoare, iar rusoaica este în avantaj, 2-1. Simo s-a impus la Cincinnati, în 2019, iar Ekaterina a bătut-o pe româncă la Beijing (2019) şi la Gippsland Trophy, la începutul lui 2021.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Diverse • 28 mart., 19:57
FOTO
„Cu bicicleta nu am cum” Ion Ţiriac a dezvăluit motivul pentru care a ajuns să piloteze avioane la peste 80 de ani!
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024