Închide meniul

Sorana Cîrstea, taxată dur după ce a luat-o la ţintă pe Serena Williams: „Are tupeu să zică asta!”

Viviana Moraru Publicat: 26 septembrie 2023, 18:53

Reclamă
Sorana Cîrstea, taxată dur după ce a luat-o la ţintă pe Serena Williams: „Are tupeu să zică asta!

Sorana Cîrstea, taxată dur după ce a luat-o la ţintă pe Serena Williams

Serena Williams şi Sorana Cîrstea/ Colaj Profimedia, Hepta

Sorana Cîrstea a fost taxată dur, după ce a luat-o la ţintă pe Serena Williams. În urma suspendării de patru ani, primită de Simona Halep, jucătoarea din America a transmis un mesaj cu subînţeles, iar „Sori” i-a răspuns acesteia. La câteva zile după declaraţiile româncei, un cunoscut jurnalist american a atacat-o pe Cîrstea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„8 este un număr mai bun” a transmis Serena Williams, după suspendarea primită de Simona Halep. Mesajul americanei făcea referire la numărul de trofee pe care aceasta le-ar fi câştigat la Wimbledon, dacă Halep nu ar fi învins-o în finala din 2019.

Sorana Cîrstea, taxată dur după ce a luat-o la ţintă pe Serena Williams

La scurt timp după mesajul Serenei Williams, a reacţionat şi Sorana Cîrstea. Românca a declarat că, în ciuda palmaresului incredibil, Serena este arogantă, şi a trecut cu greu peste orice înfrângere categorică, la fel cum a fost şi cea pe care i-a administrat-o Simona Halep, la Wimbledon.

„Serena, ca jucătoare, a fost extraordinar de bună, dar, ca persoană, mereu a avut această aroganță. Nu a acceptat când cineva a putut să o bată sau când cineva i-a luat un titlu”, a declarat Sorana Cîrstea.

Un cunoscut jurnalist american, Matt Dowell, i-a dat replica Soranei, şi a transmis faptul că aceasta are tupeu să afirme aceste lucruri despre Serena Williams, având în vedere că a pierdut categoric toate meciurile jucate împotriva ei.

Reclamă

Sunt surprins să văd că oamenii s-au concentrat mai mult pe tweet-ul Serenei Williams, decât pe suspendarea Simonei Halep pentru dopaj, mai ales după toate informațiile publicate săptămâna trecută. De asemenea, Sorana Cîrstea are tupeu să facă anumite afirmații despre Serena, în condițiile în care i-a luat doar șapte game-uri în trei meciuri”, a transmis jurnalistul american, pe Twitter.

Sorana Cîrstea, mesaj de susţinere pentru Simona Halep

Sorana Cîrstea a transmis un mesaj de susţinere pentru Simona Halep. La revenirea în ţară de la US Open, Cîrstea a declarat faptul că situaţia pe care Halep o traversează de un an nu este una deloc normală, iar aşteparea verdictului în procesul de dopaj este una foarte grea.

Sorana Cîrstea a declarat că nu a fost obiectivul ei să devină cea mai bine clasată jucătoare de tenis din România. Aceasta a mărturisit că acest fapt s-a produs printr-o conjunctură, după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu a fost niciodată un obiectiv și mai ales conjuctura în care s-a întâmplat lucrul ăsta nu este una plăcută. Simona nu poate juca. Nu m-am gândit niciodată să fiu prima româncă, mai ales că noi jucăm internațional. Nu a fost un obiectiv, dar mă bucur să pot ajuta tenisul românesc chiar dacă printr-un rezultat frumos. (…)

Tot ce se întâmplă nu este un lucru normal, altfel Simona ar fi fost aici. Nimeni nu vede normal această amânare și nimeni nu poate să înțeleagă ce se întâmplă cu cazul ei. Este normal, suntem împreună în acest sport. Nu e normal să dureze atât de mult să fii judecat și să ți se dea o decizie. E extrem de grea această așteptare, nici nu vreau să mă pun în postura ei. Sper din suflet să rezolve curând”, a declarat Sorana Cîrstea, la revenirea în ţară de la US Open 2023.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească Vezi toate știrile
Citește și