Închide meniul

Motivul pentru care Simona Halep nu se retrage din tenis! Anunţul fostului manager al româncei: „E o motivaţie suplimentară!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 martie 2023, 15:06

Motivul pentru care Simona Halep nu se retrage din tenis! Anunţul fostului manager al româncei: „E o motivaţie suplimentară!

Motivul pentru care Simona Halep nu se retrage din fotbal

Simona Halep / Hepta

S-a aflat motivul pentru care Simona Halep nu se retrage din tenis. Fostul manager al româncei a dezvăluit totul. Cosmin Hodor a declarat că fostul lider WTA îşi doreşte să particep la o Olimpiadă, şi de aceea nu ia în calcul să îşi încheie cariera acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a ratat participarea la Jocurile Olimpice din 2020 din cauza unei accidentări ce a ţinut-o departe de teren, la momentul respectiv, câteva luni.

Motivul pentru care Simona Halep nu se retrage din tenis

Cosmin Hodor a dezvăluit faptul că Simona Halep visează să reprezinte România la Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024. Fostul manager al româncei susţine că aceasta este motivată de gândul că ar putea participa la Olimpiada de anul viitor, motiv pentru care nu se gândeşte la retragere.

De asemenea, Cosmin Hodor a declarat că Simona Halep nu merita să fie implicată în scandalul de dopaj, scandal care a debutat după participarea la US Open 2022.

Sunt convins că în cartea ei de telefon undeva e notată acolo Olimpiada și va trebui bifată cu verde. Cred că este o motivație suplimentară și contează foarte mult ce se va întâmpla. Ea merită să joace în continuare și să reprezinte România la Olimpiadă.

Reclamă

Pentru că nu e corect ce i se întâmplă. Cineva la un moment dat poate că va răspunde și ar trebui să-și asume responsabilitatea. Ea nu merită ce i se întâmplă acum și nu poate nimeni să-i ia toate meciurile, tot ce a făcut ea și întreaga carieră pentru ce se întâmplă acum. Nimeni!

Ea a avut o perioadă de doi ani în care o trezeai noaptea, bătea pe oricine și se ducea și se culca la loc.

Poate că a pierdut atunci accidental niște meciuri care aveau o presiune sau o miză suplimentară. Sau se întâmpla ceva în ziua respectivă. Dar să nu uităm semifinala de la Roland Garros, în care a bătut-o pe Muguruza, când Muguruza era în top 5. Să nu uităm finala de la Roland Garros, pe care a întors-o atunci, în 2018, nu mai zic de semifinala din 2019 de la Wimbledon, cu Svitolina”, a declarat Cosmin Hodor, pentru digifm.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep, pe locul 25 WTA, după Indian Wells

Simona Halep a ajuns pe locul 25 WTA, după turneul de la Indian Wells. După ce acces în sferturile de finală, Sorana Cîrstea are parte de o urcare de 9 locuri în ierarhia feminină.

Jucătoarea cel mai bine clasată din România continuă să fie Simona Halep, suspendată pentru dopaj, care a coborât de pe 19 pe 25, cu 1565 puncte.

După o urcare de patru locuri, Irina Begu este pe 34, cu 1288 puncte, iar Ana Bogdan a coborât de pe 57 pe 60, cu 956 puncte.

Gabriela Ruse a urcat două locuri şi este pe 145, cu 455 puncte. În Top 200 se mai află şi Irina Bara, care a coborât patru locuri, pe 197, cu 339 puncte.

Lider în clasamentul WTA continuă să fie poloneza Iga Swiatek, urmată de belarusa Aryna Sabalenka şi de americanca Jessica Pegula.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și