Închide meniul
Video

Ion Ţiriac o îndeamnă pe Simona Halep la război, după suspendare: „E timpul să-i atace pe toţi, să ceară măcar 100 de milioane”

Bogdan Stănescu Publicat: 30 septembrie 2023, 16:57 / Actualizat: 30 septembrie 2023, 19:58

Reclamă

Ion Ţiriac o îndeamnă pe Simona Halep la război, după suspendare

Ion Ţiriac / AntenaSport

Ion Ţiriac o îndeamnă pe Simona Halep la război, după suspendare. Omul de afaceri a sfătuit-o din nou pe Halep să dea în judecată pe toată lumea şi să ceară despăgubiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac a subliniat că Simona Halep ar trebui să ceară în instanţă despăgubiri de minim 100 de milioane de euro.

Ion Ţiriac o îndeamnă pe Simona Halep la război, după suspendare

Simona ar trebui să-i atace pe toţi! N-ar trebui să ceară decât 100 de milioane pagubă, că i-au distrus viaţa”, a declarat Ion Ţiriac în exclusivitate pentru AntenaSport.

Ţiriac îi cere Simonei să-şi facă dreptate până la ultimul tribunal. Şi el e enervat că doza de roxadustat găsită a fost într-un procentaj prea mic.

În engleză se spune half-pregnanat, adică ori eşti însărcinată, ori nu eşti însărcinată?”, a mai spus Ion Ţiriac.

Reclamă

O vină are Halep, crede Ţiriac.

Nu a verificat ca echipa ei să-i scrie în lista aia de medicamente”, a precizat omul de afaceri.

Avocatul Simonei Halep, reacţie după declaraţiile venite dinspre firma pe care a dat-o în judecată: „A fost validată de tribunal”

Avocatul Simonei Halep, Bogdan Stoica, a avut o primă reacţie după declaraţiile venite dinspre firma pe care românca a dat-o în judecată. Canadienii au produs suplimentul Keto MCT, despre care Simona susține că este sursa apariției roxadustatului în corpul său.

Reclamă 4 / 0/3

Canadienii au dezmințit informația că ar fi fost trimiși la tribunal, dar Bogdan Stoica a rămas la varianta prezentată iniţial.

„I-am dat în judecată. Înțeleg ce spune el, că poate nu au primit înștiințarea. I-am dat în judecată de acum o lună, dar procedurile legale durează pentru că nu există mediere sau ceva asemănător, noi nu avem ce înțelegere să facem cu ei.

Asta am descoperit noi în ceea ce luase Simona. Apoi am luat alte recipiente sigilate, comercializate tot de firma canadiană. Am găsit aceeași contaminare. De altfel, nu e vorba că noi susținem ceva, ci e clar: chiar tribunalul de la Londra, care a judecat cazul, a decis că a fost vorba de contaminare de la acest supliment.

Că tribunalul a spus că această contaminare nu explică totul, aici intrăm în altă discuție. Dar contaminarea în sine, din produsul canadian, nu mai e o ipoteză, a fost validată de tribunal”, a spus Stoica, citat de gsp.ro.

Prima reacție din partea firmei pe care Simona Halep ar fi dat-o în judecată

Gazeta Sporturilor a purtat un dialog chiar la Ontario cu Koveos, care susține că firma sa nu a fost trimisă în judecată. ”E fals”, a fost răspunsul ferm al omul de afaceri cu origini grecești.

”Sigur. Nu putem să vorbim foarte multe despre caz, dar suntem în legătură cu avocații noștri. Inclusiv în dimineața asta am discutat. Nu înțeleg de unde vin lucrurile astea. Sunt destul de sigur că media adaugă informații de la ea.

E foarte interesant că oamenii au ajuns să știe cine suntem dacă identitatea noastră a fost scoasă din dosar… Iar informația a apărut în România, ceea ce înseamnă că sursa este din România. Avocații noștri ne-au spus că rolul nostru se oprește la procesul de la ITIA. Dacă ea (n.r. – Halep) dorește să facă apel, e treaba ei.

Reclamă

Suntem o familie de greci serioși, ortodocși, care fac business cu credință în Dumnezeu! Nu am înșelat niciodată pe nimeni. Cred în Dumnezeu, mi-e frică de El și de moarte și nu aș face niciodată nimic rău!”, a spus Kostas Koveos, pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și