Închide meniul

Prima reacție din partea firmei pe care Simona Halep ar fi dat-o în judecată. Ce au putut spune canadienii

Dan Roșu Publicat: 28 septembrie 2023, 9:09

Reclamă
Prima reacție din partea firmei pe care Simona Halep ar fi dat-o în judecată. Ce au putut spune canadienii

Prima reacție din partea firmei pe care Simona Halep ar fi dat-o în judecată

Simona Halep, în timpul unui meci / Profimedia Images

Prima reacție din partea firmei pe care Simona Halep ar fi dat-o în judecată a venit. Canadienii au dezmințit informația că ar fi fost trimiși la tribunal, iar unul dintre acționari a vorbit despre subiectul anului în sportul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Konstantino Koveos este unul dintre acționarii firmei Quantum Nutrition Inc, care produs suplimentul Keto MCT, despre care Simona susține că este sursa apariției roxadustatului în corpul său.

Gazeta Sporturilor a purtat un dialog chiar la Ontario cu Koveos, care susține că firma sa nu a fost trimisă în judecată. ”E fals”, a fost răspunsul ferm al omul de afaceri cu origini grecești.

Prima reacție din partea firmei pe care Simona Halep ar fi dat-o în judecată

”Sigur. Nu putem să vorbim foarte multe despre caz, dar suntem în legătură cu avocații noștri. Inclusiv în dimineața asta am discutat. Nu înțeleg de unde vin lucrurile astea. Sunt destul de sigur că media adaugă informații de la ea.

E foarte interesant că oamenii au ajuns să știe cine suntem dacă identitatea noastră a fost scoasă din dosar… Iar informația a apărut în România, ceea ce înseamnă că sursa este din România. Avocații noștri ne-au spus că rolul nostru se oprește la procesul de la ITIA. Dacă ea (n.r. – Halep) dorește să facă apel, e treaba ei.

Reclamă

Suntem o familie de greci serioși, ortodocși, care fac business cu credință în Dumnezeu! Nu am înșelat niciodată pe nimeni. Cred în Dumnezeu, mi-e frică de El și de moarte și nu aș face niciodată nimic rău!”, a spus Kostas Koveos, pentru sursa citată.

Simona Halep i-a dezvăluit unui jurnalist american ce are de gând să facă după suspendarea uriaşă primită

Simona Halep i-a dezvăluit unui jurnalist american ce are de gând să facă după suspendarea uriaşă primită, de patru ani. Românca urmează să facă apel la TAS.

”Halep are dreptul să facă apel la TAS și își va exercita acest drept. De-a lungul istoriei, TAS a mai tăiat din pedepsele impuse jucătorilor de tenis, dar are dreptul să mărească pedeapsa în baza dovezilor.

Reclamă 4 / 0/3

Va fi interesant de văzut dacă ITIA va juca dur și va reitera recomandarea pentru o suspendare de șase ani.

Zilele trecute am primit mesajul acesta din partea lui Halep: ‘Nu voi da înapoi. Vreau să îmi spăl reputația și să mă întorc pe teren’”, a scris jurnalistul american Jon Wertheim despre Simona Halep şi mesajul pe care i l-a trimis aceasta.

Simona Halep poate primi o suspendare mai mare de patru ani la TAS

Simona Halep poate primi o suspendare mai mare de patru ani la TAS. Un expert în cazuri de dopaj a lansat un scenariu sumbru, după ce românca a decis să conteste decizia celor de la ITIA. Richard Ings, un fost şef al programului de antidoping al ATP, a dezvăluit ce o aşteaptă pe Halep la Tribunalul de la Lausanne.

Richard Ings a dezvăluit că procesul Simonei Halep va fi reluat de la zero la TAS, şi românca va putea fi judecată diferit, în încercarea de a dovedi faptul că nu a consumat în mod voit Roxadustat.

„Bazându-mă pe decizia detaliată, a fost norocoasă că a primit o suspendare de doar patru ani.

Acolo (n.r. la TAS), cazul va fi reaudiat, o judecată diferită este posibilă, inclusiv o majorare a pedepsei”, a declarat Richard Ings, în podcastul lui David Low.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și