Închide meniul

Ion Țiriac o susține pe Simona Halep: „Ea e o fată inteligentă, e vorba de o manipulare!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 28 aprilie 2023, 16:27

Ion Țiriac o susține pe Simona Halep: Ea e o fată inteligentă, e vorba de o manipulare!”

Ion Țiriac o susține pe Simona Halep

Ion Ţiriac şi Simona Halep, în timpul unui antrenament al româncei / Hepta

Ion Țiriac o susține pe Simona Halep în scandalul de dopaj. Omul de afaceri consideră că dubla câștigătoare de Grand Slam nu a încălcat regulamentul, cel puțin nu cu bună știință.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult decât atât, fostul jucător de tenis se întreabă cine o va despăgubi pe Simona Hale, dacă va fi găsită nevinovată, pentru toate lunile în care nu a putut juca tenis din cauza suspendării.

Ion Țiriac o susține pe Simona Halep: „Ea e o fată inteligentă, e vorba de o manipulare!”

„Se antrenează în fiecare zi, acolo la mine, la Stejarii, de parcă ar trebui să joace mâine. Îmi spune că nu, că iar au amânat-o.

După părerea mea, această manipulare care se face în lumea sportului este impermisibilă. Dacă tu ești declarat pozitiv atât în proba A, cât și în proba B, ești pozitiv.

De ce ești pozitiv? Legea care a făcut WADA – compania mondială care are sarcina de a se ocupa cu aceste treburi care aparțin de fapt Comitetului Olimpic Internațional – eu am fost unul dintre cei cinci care au format-o, în anii 2000.

Reclamă

Pozitiv e pozitiv. Dacă cinci te țin cu gura deschisă și al șaselea îți bagă ceva pe gură, ești pozitiv. Dar ăia sunt criminali și nu poți să fii considerat vinovat. Așa și cu Simona Halep. La 31 de ani, la US Open, unde niciodată nu a fost as, știind că a fost verificată cu trei zile înainte, după meci, automat după ce iese de pe teren… atât de tâmpită nu poate să fie nu Simona, care e o fată inteligentă, ci nimeni.

Se pare că au și găsit cam de unde vine. Mai mult decât atâta, este o probă care arată 0,00-nu-știu-cât la sută. De ce Federația Internațională și tribunalele o țin atâta?

Cine o să fie responsabil, dacă cumva Simona Halep nu e vinovată, sau este vinovată indirect, de toate aceste luni în care un profesionist a fost oprit să își facă meseria?”, a declarat Ion Țiriac, potrivit sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep, anunţ despre viitorul ei în tenis: „Vreau să lupt pentru titluri din nou!”

Simona Halep a făcut un anunţ despre viitorul ei în tenis. Românca a dezvăluit că îşi doreşte din nou să câştige trofee, deşi este conştientă că nu îi va fi uşor să revină în top, ţinând cont de faptul că nu a mai bifat niciun meci din luna octombrie, de când a fost suspendată pentru dopaj.

Simona Halep a oferit primul interviu, după ce a fost depistată dopată. Românca a vorbit pe larg despre tot ceea ce a trăit în ultimele luni, în care nu a putut juca tenis.

„Îmi doresc foarte mult să joc din nou pentru că iubesc acest sport și vreau să joc din nou pentru marile titluri. Toată viața mea am muncit pentru asta. Am continuat să joc (n.r. în timpul suspendării) pentru că aveam speranța că acest caz se va rezolva. Am avut multe amânări. Nu a fost ușor să rămân concentrată, dar am făcut tot ce am putut și am rămas cât mai concentrată să lucrez și să exersez cât mai mult posibil.

Până acum, tenisul a fost întotdeauna viața mea. Simt că vreau să o fac din nou. Vreau să fiu la fel de puternică aşa cum am fost înainte, chiar mai mult dacă se poate. Lucrez pentru asta și știu că o să mă chinui pentru că vor fi aproape opt luni fără a juca un meci oficial și mai e și toată presiunea care a existat în acest caz. Cred cu tărie că dacă muncesc din greu, pot juca din nou la cel mai înalt nivel.

La vârsta aceasta (n.r. 31 de ani), este extrem de greu să pierzi zile, săptămâni, luni. Eşti speriat de accidentări. Când nu ai meciuri oficiale, este cu atât mai riscant. Când timpul trece aşa, este greu să revii”, a declarat Simona Halep, pentru tennismajors.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și