Închide meniul

Ion Țiriac sare în apărarea Simonei Halep: „Cine îi plătește ei aceste luni în care nu a jucat?”

Sebastian Cristian Publicat: 23 aprilie 2023, 18:31

Reclamă
Ion Țiriac sare în apărarea Simonei Halep: Cine îi plătește ei aceste luni în care nu a jucat?”

Ion Țiriac sare în apărarea Simonei Halep

Ion Ţiriac şi Simona Halep, în timpul unui antrenament al româncei / Hepta

Ion Țiriac sare în apărarea Simonei Halep, după ce sportiva este în continuare suspendată și nu are drept de joc. Turneul de la Roland Garros va începe la sfarșitul lunii mai, însă Simona Halep încă nu știe dacă va putea participa la Grand Slam-ul de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Țiriac consideră anormală situația în care se regăsește dubla câștigătoare de Grand Slam, suspendată în urma scandalului de dopaj.

Ion Țiriac sare în apărarea Simonei Halep: „Cine îi plătește ei aceste luni în care nu a jucat?”

„Din punct de vedere juridic, atenție, eu vă întreb un lucru? Cine plătește dacă cumva Simona are dreptate? Eu sunt convins că fata asta voluntar nu a luat nimic și la vârsta pe care o are, nu a luat atâția ani, de ce să iei și la US Open? E ridicol.

Dar dacă cumva se ajunge la concluzia, ca în arbitrajul cu domnul Năstase, când a fost suspendat de Federația Internațională, s-a ajuns la concluzia că nu e rasist, că nu a făcut nimic, dar nimeni nu a mai fost vinovat, nici ăia care l-au acuzat, nici ăia care l-au judecat.

Dacă se ajunge la o concluzie în care Simona nu a fost vinovată cine îi plătește ei aceste luni în care nu a jucat? Numărul 2, nu o să fie ușor pentru Simona să vină înapoi, e o realitate pe care cred că și-o asumă și ea, se antrenează în fiecare zi, dar nu e același lucru. 

Reclamă
Reclamă 4

Logica ar fi și după părerea mea, ce o să facă oamenii ăștia, dacă nu le e prea frică de fundul lor după, război. O să spună: ‘domnule, ai făcut lunile astea, ajunge, du-te mâine și joacă!’ Mâine și joacă? Îi trebuiesc 20 de meciuri înainte să joace”, a declarat Ion Țiriac, conform sport.ro.

Simona Halep ar putea participa la Roland Garros! Anunţul făcut de americani: „Există speranţă!”

Simona Halep este suspendată pentru dopaj încă din luna octombrie, turneul US Open 2022 fiind ultimul la care a luat startul. Recent, Stere Halep a dezvăluit că procesul româncei ar avea loc la finalul acestei luni.

Jurnaliştii americani au analizat şansele pe care le are Simona Halep să participe la Roland Garros. Aceştia cred în posibilitatea ca românca să primească un wild-card din partea organizatorilor, în cazul în care se va soluţiona scandalul de dopaj în care este implicată.

Reclamă

Aceeaşi sursă mai notează faptul că românca a identificat produsul contaminat pe care l-a ingerat, acesta neavând pe etichetă Roxadustat, substanţa interzisă care a fost găsită în analizele Simonei Halep, de după US Open 2022.

„Mai există încă o speranță pentru Simona Halep de a juca la Roland Garros, deoarece poate obține un wildcard pentru intrarea pe tabloul de calificări dacă va fi găsită nevinovată de dopaj.

De când a fost suspendată pentru dopaj, Simona Halep a dus o luptă grea pentru a-și dovedi nevinovăția. Ea a găsit sprijin la șeful WTA, Steve Simon, la fosta legendă a tenisului american, Chris Evert, și la fostul ei antrenor, Darren Cahill. De asemenea, membrii familiei sale au fost întotdeauna alături de ea. În plus, există unele îndoieli cu privire la probele de test care au semnalat că a folosit substanța interzisă.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29 6 iul.

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18 6 iul.

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și