Închide meniul

Irina Begu a învins-o categoric pe Jelena Ostapenko la Adelaide! Românca s-a calificat în sferturile de finală

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 5 ianuarie 2023, 9:13

Irina Begu a învins-o categoric pe Jelena Ostapenko la Adelaide! Românca s-a calificat în sferturile de finală

US Open 2023 | Irina Begu a fost eliminată din turul 1

Irina Begu / Profimedia

Irina Begu (32 de ani, 34 WTA) a învins-o categoric pe Jelena Ostapenko (25 de ani, 18 WTA) în optimile de finală ale turneului WTA de la Adelaide, scor 6-3, 6-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În „sferturi”, românca se va duela cu rusoaica Veronika Kudermetova (25 de ani, locul 9 WTA).

Irina Begu a învins-o categoric pe Jelena Ostapenko la Adelaide

Considerată favorită înainte de startul meciului, Ostapenko a început mai bine și a realizat primul break. Letona a condus cu 3-1 în primul act, însă din acel moment, Irina Begu a câștigat toate game-urile până la finalul partidei.

Mult mai sigură pe ea, cu un serviciu agresiv și fără să comită multe greșeli neforțate, Begu a preluat inițiativă în meci. Astfel, după 49 de minute, tabela indica 6-3 în favoarea româncei.

Setul doi a fost o formalitate pentru Irina. Cu o Jelena Ostapenko demoralizată și care a făcut foarte multe greșeli neforțate, meciul avea o direcție clară.

Reclamă

După numai 25 de minute, Begu a închis setul al doilea și, implicit, meciul. Cu un 6-3, 6-0 convingător, românca s-a calificat fără emoții în sferturile de finală ale turneului australian.

A fost a treia victorie pentru Irina Begu în fața letonei Ostapenko. De 4 ori s-au întâlnit cele două sportive până acum.

Pentru jucătoarea noastră urmează un test și mai dificil. Rusoaica Veronika Kudermetova ocupă locul 9 WTA și este una dintre favoritele la câștigarea turneului de la Adelaide. Meciul va avea loc în noaptea de joi spre vineri.

Reclamă 4 / 0/3

Irina Begu s-a operat la nas. Transformare radicală pentru sportiva din România

Irina a luat această decizie, în primul rând, pentru a scăpa de problemele respiraţie şi de cele care îi cauzau congestie nazală. De asemenea, Irina Begu a profitat de această situaţie şi pentru a face retuşuri estetice.

Irina Begu a luat o decizie radicală la finalul anului trecut. Sportiva din România a suferit o intervenţie chirurgicală la nas. Irina Begu a apărut la turneul de la Adelaide cu un nou look, care a atras toate privirile.

Recomandări
  • Irina Begu a învins-o clar pe Jelena Ostapenko la WTA Adelaide
  • Românca s-a calificat în sferturile de finală ale turneului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 Vezi toate știrile
Citește și