Închide meniul

Jaqueline Cristian a semnat cu CS Dinamo! Lovitură reușită de clubul din Ștefan cel Mare! Prima reacție a jucătoarei

Alex Ioniță Publicat: 13 iunie 2024, 22:58

Reclamă
Jaqueline Cristian a semnat cu CS Dinamo! Lovitură reușită de clubul din Ștefan cel Mare! Prima reacție a jucătoarei

Jaqueline Cristian a semnat cu CS Dinamo!

Jaqueline Cristian, în timpul unui meci la Transylvania Open/ Profimedia

Jaqueline Cristian a semnat cu CS Dinamo! Jucătoarea de pe locul 66 în clasamentul WTA s-a alăturat clubului din Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Mă bucur să fac parte din familia Dinamo. Sper să fie cu folos şi cu noroc. Îmi place vibe-ul acestei colaborări şi sper să aducă numai rezultate bune”, a declarat jucătoarea în vârstă de 26 de ani.

Jaqueline Cristian a semnat cu CS Dinamo!

Jaqueline Cristian a avut un an bun, cu o semifinală disputată la Transylvania Open, un sfert de finală la Charleston WTA 500, dar şi cu o contribuţie importantă la calificarea echipei României la turneul final al Billie Jean King Cup.

Jaqueline a învins-o la simplu pe Lesia Tsurenko şi mai apoi a adus punctul decisiv la dublu, alături de Ana Bogdan.

“Jaqueline va fi aproape sigur în delegaţia olimpică a României la Jocurile Olimpice de la Paris 2024”, a adăugat CS Dinamo.

Reclamă
Reclamă 4

Jelena Ostapenko – Jaqueline Cristian 6-4, 7-5. Românca a fost eliminată în primul tur de la Roland Garros

Meciul dintre Jelena Ostapenko și Jaqueline Cristian a fost LIVE SCORE pe AS.ro. Românca a fost eliminată din primul tur de la Roland Garros, de către fosta câştigătoare a turneului.

Dintre toate româncele prezente pe tabloul final al turneului, „Jaq” a avut cea mai dificilă misiune. Aceasta a fost eliminată de către jucătoarea de pe locul 10 WTA, favorita cu numărul 9 a competiției.

Reclamă

Simona Halep, veşti uriaşe despre un posibil wildcard la Wimbledon! Anunţul organizatorilor: „Se va ţine cont de performanţe”

Dacă la Roland Garros, organizatorii au decis să le dea prioritate jucătorilor şi jucătoarelor din Franţa, Halep încă speră la o invitaţie la Wimbledon. Organizatorii au anunţat că data publicării wild-card-urilor va fi 19 iunie:

„Comitetul nostru de wildcard se întrunește și ia aceste decizii, dar încă nu s-au întâlnit. Ei vor face un anunț despre deciziile wildcard-uri pe 19 iunie, așa că nu aș vrea să îmi dau cu părerea despre decizia comitetului”, a declarat Sall Bolton, preşedintele executiv de la Wimbledon, potrivit tennisuptodate.com.

De asemenea, Deborah Jevans, cea care conduce turneul de la All England Club din iulie 2023, a declarat că şi sportivii care revin după suspendări de dopaj vor fi luaţi în calcul, pe baza performanţelor acestora:

„Odată ce un jucător a ispășit orice interdicție cauzată de dopping, este liber să concureze în circuit și, ca atare, comitetul wildcard va ține cont de performanțele acestuia. După cum a spus Sally, comitetul wildcard se va întâlni și va lua această decizie”, a spus şi Deborah Jevans.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

13:16

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Cristiano Ronaldo începe drumul spre trofeul EURO 2024

13:11

Gică Hagi, convins că Ianis Hagi face parte din noua Generaţie de Aur: „România are potenţial să ajungă în finala EURO 2024!”

12:56

Denis Popescu şi Aissia Prisecariu, în finale la 50 m fluture şi 200 m spate, LIVE STREAM (19:00), în AntenaPLAY

12:50

Belgienii se tem de valoarea lui Radu Drăguşin, după România – Ucraina 3-0! „A fost patron în apărare”

12:36

„Nebunie!” Transferul lui Florinel Coman a ajuns la urechile spaniolilor: „Mbappe de România”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și