Închide meniul

Simona Halep, veşti uriaşe despre un posibil wildcard la Wimbledon! Anunţul organizatorilor: „Se va ţine cont de performanţe”

Alex Masgras Publicat: 13 iunie 2024, 21:31

Reclamă
Simona Halep, veşti uriaşe despre un posibil wildcard la Wimbledon! Anunţul organizatorilor: „Se va ţine cont de performanţe

Simona Halep, veşti uriaşe despre un posibil wildcard la Wimbledon! Anunţul organizatorilor: "Se va ţine cont de performanţe"

Simona Halep, după ce a cucerit titlul din 2019 de la Wimbledon / Profimedia

Simona Halep a primit veşti uriaşe despre un posibil wildcard la Wimbledon. Campioana din 2019 de la All England Club a revenit în luna martie în circuitul WTA, în urma scandalului de dopaj în care a fost implicată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Problemele prin care a trecut Simona Halep şi-au lăsat amprenta şi asupra clasamentului ei, ea având acum nevoie de wild-card-uri pentru a participa la cele mai importante turnee din lume.

Simona Halep, veşti uriaşe despre un posibil wildcard la Wimbledon! Anunţul organizatorilor: „Se va ţine cont de performanţe”

Dacă la Roland Garros, organizatorii au decis să le dea prioritate jucătorilor şi jucătoarelor din Franţa, Halep încă speră la o invitaţie la Wimbledon. Organizatorii au anunţat că data publicării wild-card-urilor va fi 19 iunie:

„Comitetul nostru de wildcard se întrunește și ia aceste decizii, dar încă nu s-au întâlnit. Ei vor face un anunț despre deciziile wildcard-uri pe 19 iunie, așa că nu aș vrea să îmi dau cu părerea despre decizia comitetului”, a declarat Sall Bolton, preşedintele executiv de la Wimbledon, potrivit tennisuptodate.com.

De asemenea, Deborah Jevans, cea care conduce turneul de la All England Club din iulie 2023, a declarat că şi sportivii care revin după suspendări de dopaj vor fi luaţi în calcul, pe baza performanţelor acestora:

Reclamă
Reclamă 4

„Odată ce un jucător a ispășit orice interdicție cauzată de dopping, este liber să concureze în circuit și, ca atare, comitetul wildcard va ține cont de performanțele acestuia. După cum a spus Sally, comitetul wildcard se va întâlni și va lua această decizie”, a spus şi Deborah Jevans.

Rafael Nadal nu va juca la Wimbledon 2024! Unde va juca spaniolul în perioada următoare: „E cel mai bine pentru corpul meu”

Pentru că Jocurile Olimpice vor avea loc chiar în complexul de la Roland Garros, Rafael Nadal, dublul campion la All England Club (2008 şi 2010), nu vrea să rişte prezenţa de la Paris şi va sări astfel peste Wimbledon, acolo unde a jucat ultima oară în 2022. El va continua să se pregătească pe zgură şi va reveni la Bastad, în Suedia, înaintea Jocurilor Olimpice:

„În ultima conferinţă de presă de la Roland Garros am fost întrebat despre calendarul meu de vara aceasta şi de atunci m-am antrenat pe zgură. Ieri s-a anunţat că voi participa la Jocurile Olimpice de la Paris, ultima mea Olimpiadă.

Reclamă

Cu acest obiectiv, noi am crezut că e cel mai bine pentru corpul meu să nu schimb suprafaţa şi să joc pe zgură până atunci. Din acest motiv voi lipsi de la Wimbledon anul acesta. Sunt strist că nu voi putea trăi atmosfera grozavă de la acest turneu care va fi mereu în inima mea şi să fiu alături de fanii britanici care m-au susţinut mereu. Îmi va fi dor de voi.

Pentru a mă pregăti pentru Jocurile Olimpice, voi juca în turneul de la Bastad, în Suedia. Este un turneu la care am mai participat la începutul carierei şi unde m-am simţit grozav atât pe teren, cât şi în afara lui. Abia aştept să vă văd acolo”, a scris Rafael Nadal, pe contul său de Twitter.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:12

VIDEODenis Drăguş a început să plângă în timpul unui interviu, după România – Ucraina 3-0. Ce i-a arătat pe telefon un jurnalist turc

14:55

BREAKING NEWSFCSB – Virtus, în primul tur preliminar din Champions League! Tragere la sorţi facilă pentru campionii României

14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și