Închide meniul

Jaqueline Cristian şi Miriam Bulgaru, OUT din calificările de la US Open 2023

Antena Sport Publicat: 23 august 2023, 12:28

Reclamă
Jaqueline Cristian şi Miriam Bulgaru, OUT din calificările de la US Open 2023

Jaqueline Cristian şi Miriam Bulgaru, OUT din calificările de la US Open 2023

Jaqueline Cristian, în timpul unui meci / Profimedia Images

Jaqueline Cristian şi Miriam Bulgaru au fost eliminate în calificările de la US Open 2023, ultimul Grand Slam al anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian a fost învinsă de belarusa Iryna Shymanovich, scor 6-3, 6-1, într-o oră şi un minut.

Jaqueline Cristian şi Miriam Bulgaru, OUT din calificările de la US Open 2023

Miriam Bulgaru a pierdut în faţa jucătoarei indiene Ankita Raina, scor 3-6, 5-7, în două ore şi un sfert.

Marţi seară, Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor, trecând de jucătoarea franceză Kristina Mladenovic, scor 6-2, 6-2, într-o oră şi cinci minute. În faza următoare, românca o va întâlni pe Dalma Galfi (Ungaria), cap de serie 17.

Reacţia americanilor după ce Simona Halep a fost exclusă de la US Open 2023

Reacţia americanilor după ce Simona Halep a fost exclusă de la US Open 2023 nu a întârziat să apară. Simo nu şi-a aflat încă pedeapsa în scandalul de dopaj, deşi a trecut un an de când a jucat ultima oară un meci de tenis oficial.

Reclamă

Halep aşteaptă un verdict de pe 13 iulie, dar la cinci săptămâni distanţă, nu a primit nicio veste. Asta în timp ce dubla campioană de Grand Slam s-a prăbuşit în clasamentul WTA, unde a ajuns pe locul 1140, cu doar 10 puncte. Acestea vor fi de asemenea pierdute, după US Open 2023.

„Halep se chinuie de la US Open de anul trecut să își demonstreze nevinovăția. De atunci, ea a ieșit din primele 1.000 de jucătoare din lume și va rămâne fără clasament. După ce a primit o a doua acuzație anti-doping în mai, ea a lovit atunci în ITIA pentru că i-a ucis reputația.

Audierile au avut loc la Londra recent, dar verdictul a tot fost amânat. A fost luată în discuție o potențială pedeapsă de 2 ani, care va fi apoi atacată la TAS. Asta înseamnă un proces îndelungat pentru Simona Halep”, au scris cei de la Tennis Up To Date.

Reclamă 4 / 0/3

Deşi, iniţial, Halep a fost inclusă pe lista preliminară a participantelor la al patrulea turneu de Grand Slam al anului, românca nu va putea participadin cauza suspendării provizorie în scandalul de dopaj.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:00 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul Vezi toate știrile
Citește și