Închide meniul

Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi

Alex Ioniță Publicat: 6 mai 2024, 21:17

Reclamă
Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi

Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma!

Jaqueline Cristian / Profimedia

Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian a învins-o pe americanca Hailey Baptiste cu 4-6, 7-5, 6-3, luni, în prima rundă a calificărilor pentru tabloul principal de simplu al turneului WTA 1.000 de la Roma, dotat cu premii totale de 4.791.105 euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jaqueline Cristian (25 ani, 68 WTA), principala favorită a tabloului preliminar, s-a impus după două ore şi 33 de minute.

Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma!

Baptiste (22 ani, 106 WTA) câştigase primul său meci direct cu românca, în 2021, în calificări la Berlin, cu 6-3, 6-1, notează agerpres.ro.

Jaqueline Cristian şi-a asigurat un cec de 8.030 de euro şi 20 de puncte WTA, iar în turul final al calificărilor o va înfrunta pe franţuzoaica de origine rusă Varvara Gracheva (23 ani, 88 WTA). Gracheva a câştigat ambele confruntări directe cu Jaqueline Cristian, cu 6-4, 6-2, în 2019, în finala de la Chiasso, şi cu 6-2, 6-1 în primul tur la Bad Homburg.

Pe tabloul principal de află alte trei românce, Sorana Cîrstea, care va juca direct în turul secund cu învingătoarea dintre americanca Taylor Townsend şi o adversară venită din calificări, Ana Bogdan, care o va înfrunta în primul tur pe canadianca Leylah Fernandez, şi Irina Begu, care va primi în primul tur replica unei jucătoare venite din calificări.

Reclamă

Jaqueline Cristian, eliminată de Danielle Collins în turul 3 al WTA Madrid Open

Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian a fost eliminată de americanca Danielle Collins cu 3-6, 6-4, 6-1, duminică, în runda a treia a turneului WTA Madrid Open, de 1.000 de puncte, dotat cu premii totale de 7.679.965 de euro.

Jaqueline Cristian (25 ani, 73 WTA), venită din calificări, s-a înclinat după două ore de joc în faţa celei mai în formă jucătoare din circuit, care a ajuns astfel la 15 victorii consecutive (titluri câştigate la Miami şi Charleston).

Românca a câştigat primul set, cu 6-3, iar apoi a jucat de la egal la egal cu adversare în actul secund, diferenţa fiind făcută de un break al americancei în ultimul ghem (4-6).

Reclamă 4 / 0/3

Danielle Collins Collins (30 ani, 15 WTA), autoare a 8 aşi, a reuşit să facă diferenţa în setul decisiv, pe care şi l-a adjudecat cu 6-1, notează agerpres.ro.

Jaqueline Cristian va primi un cec de 51.665 de euro şi 95 de puncte WTA pentru evoluţia sa.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:30 LIVE VIDEOCursa de Formula 3 de la Imola e ACUM, LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total pe circuitul din Italia 9:16 VIDEOInter Miami, victorie fabuloasă în MLS! Colegul lui Messi a intrat pe teren și a marcat imediat un gol de senzație, în prelungiri 8:58 Ce adversare poate întâlni CFR Cluj în preliminariile UEFA Conference League. Echipa lui Dan Petrescu e cap de serie în turul 2 8:33 Cristi Balaj se întoarce la CFR Cluj! Răsturnare de situație în Gruia. Acord total cu Neluțu Varga 8:16 Victor Becali, anunțul momentului despre viitorul lui Dennis Man. Ce se întâmplă cu românul, după promovarea Parmei în Serie A 7:49 VIDEOOleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury 7:26 Simona Halep s-a retras de la Rabat Open 7:08 VIDEOOleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk 6:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League Vezi toate știrile
Citește și