Închide meniul

Jaqueline Cristian, eliminată de Danielle Collins în turul 3 al WTA Madrid Open. Cu câți bani s-a ales românca

Alex Ioniță Publicat: 28 aprilie 2024, 22:29

Reclamă
Jaqueline Cristian, eliminată de Danielle Collins în turul 3 al WTA Madrid Open. Cu câți bani s-a ales românca

Jaqueline Cristian, eliminată de Danielle Collins în turul 3 al WTA Madrid Open

Jaqueline Cristian / Profimedia

Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian a fost eliminată de americanca Danielle Collins cu 3-6, 6-4, 6-1, duminică, în runda a treia a turneului WTA Madrid Open, de 1.000 de puncte, dotat cu premii totale de 7.679.965 de euro

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jaqueline Cristian (25 ani, 73 WTA), venită din calificări, s-a înclinat după două ore de joc în faţa celei mai în formă jucătoare din circuit, care a ajuns astfel la 15 victorii consecutive (titluri câştigate la Miami şi Charleston).

Jaqueline Cristian, eliminată de Danielle Collins în turul 3 al WTA Madrid Open

Românca a câştigat primul set, cu 6-3, iar apoi a jucat de la egal la egal cu adversare în actul secund, diferenţa fiind făcută de un break al americancei în ultimul ghem (4-6).

Danielle Collins Collins (30 ani, 15 WTA), autoare a 8 aşi, a reuşit să facă diferenţa în setul decisiv, pe care şi l-a adjudecat cu 6-1, notează agerpres.ro.

Jaqueline Cristian va primi un cec de 51.665 de euro şi 95 de puncte WTA pentru evoluţia sa.

Reclamă

Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid

Iga Swiatek a oferit primele declaraţii după ce a distrus-o din nou pe Sorana Cîrstea, de care a trecut la Madrid, cu 6-1, 6-1. Cea mai bună jucătoare a lumii a explicat ce a ajutat-o să se impună la Caja Magica.

„Singurul lucru pe care l-am făcut a fost să mă trezesc cu gândul victoriei. A trebuit să mă trezesc foarte devreme, dar sunt fericită că am câștigat împotriva Soranei.

Mai e mult până la finalul turneului. Nu țin cont de ceea ce s-a întâmplat anul trecut. Cred că acel meci cu Sabalenka a fost desemnat meciul anului. Joc bine aici și o să folosesc experiența de anul trecut să fac tot ceea ce pot pentru a câștiga și voi lua totul pas cu pas.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. trebuie să joci împotriva Victoriei Azarenka sau a Sarei Sorribes Tormo în continuare. Pe cine preferi?) Nu o să spun un nume deoarece într-un meci de tenis se poate întâmpla orice. Vica e o sportivă experimentată și nu mi-ar fi ușor. Sara e din Spania și o să aibă publicul de partea sa. Nu contează cine se va califica, eu trebuie să mă concentrez pe jocul meu”, a spus Iga, la finalul partidei.

Aceasta a fost a patra întâlnire directă dintre cele două jucătoare, iar Sorana nu a câştigat decât un set, la Australian Open 2022 (7-5, 3-6, 3-6). Au urmat apoi trei partide în care şi-a adjudecat în total doar 9 game-uri.

Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15
mai
0:37
Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară
15
mai
0:34
Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra
15
mai
0:25
Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor
23:57 Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular 23:48 Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!” 23:09 Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid 23:04 Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol 23:00 AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” Vezi toate știrile
Citește și