Închide meniul

Jaqueline Cristian, victorie la Billie Jean King Cup! România e la un singur punct distanță de turneul final al competiției

Sebastian Cristian Publicat: 14 aprilie 2023, 20:48

Reclamă
Jaqueline Cristian, victorie la Billie Jean King Cup! România e la un singur punct distanță de turneul final al competiției

Jaqueline Cristian, victorie la Billie Jean King Cup

Jaqueline Cristian / Profimedia

Jaqueline Cristian, victorie la Billie Jean King Cup! România e la un singur punct distanță de turneul final al competiției.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce Ana Bogdan a reușit să aducă primul punct, câștigând în meciul de debut al întâlnirii cu Slovenia, Jaqueline Cristian a majorat diferența.

Jaqueline Cristian, victorie la Billie Jean King Cup! România e la un singur punct distanță de turneul final al competiției

România conduce cu 2-0 Slovenia, după primele două meciuri ale întâlnirii de Billie Jean King Cup de la Koper, din calificările pentru turneul final al competiţiei, anunță news.ro.

În primul meci, Ana Bogdan, locul 58 WTA, a învins-o pe Kaja Juvan, numărul 121 mondial, scor 3-6, 6-3, 6-4, în două ore şi jumătate. În setul decisiv, Juvan a condus cu 4-0.

Al doilea meci a fost câştigat de Jaqueline Cristian (180 WTA) în faţa Tamarei Zidansek (102 WTA), scor 6-1, 4-6, 6-3, în două ore şi cinci minute.

Reclamă

Sâmbătă, de la ora 12.00, Ana Bogdan va juca împotriva Tamarei Zidansek. Meciul va fi urmat de partida de simplu Kaja Juvan – Jaqueline Cristiian. Ultimul meci, cel de dublu, va avea ca protagoniste perechile Irina Bara/Monica Niculescu şi Pia Lovric/Nina Potocnik.

Învingătoarea întâlnirii de la Koper se va califica la turneul final al Billie Jean King Cup. Învinsa va juca în play-off, în noiembrie.

Simona Halep nu se va retrage din tenis! „Sper să fie nevinovată şi să găsească ea o variantă să fie despăgubită”

Simona Halep nu se va retrage din tenis! Anunţul a fost făcut de fostul ei colaborator, Dragoş Luscan, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE. Simo nu a mai jucat niciun meci oficial de la finalul lunii august, de la US Open.

Reclamă 4 / 0/3

„E una dintre cele mai mari sportive pe care le-a avut ţara asta. Îmi pare rău că trece prin aceste momente. Mă îngrijorează că se prelungeşte atât de mult situaţia. Sper să nu fie o pedeapsă, dar deja stă de foarte mult timp şi nu ştie ce să facă.

Deja, practic, ea ispăşeşte o suspendare. Nu joacă de atât de mult timp. Sper să fie nevinovată şi să găsească ea o variantă să fie despăgubită pentru această perioadă. Sunt amărât şi nici nu o pot ajuta. Cu siguranţă nu este acesta finalul de carieră pentru Simona Halep”, a spus Luscan, la AS.ro LIVE.

Dragoş Luscan a fost, de-a lungul timpului, alături de marii sportivi ai României. A colaborat cu Simona Halep, Cristina Neagu, David Popovici, Horia Tecau și Florin Mergea, pregătindu-i fizic și susținându-i în atingerea performanțelor lor. De asemenea, Dragoș Luscan a fost preparator fizic şi la CSM Bucureşti.

Ce cotă are Simona Halep la câștigarea Roland Garros 2023

Ce cotă are Simona Halep la câștigarea Roland Garros 2023 surprinde pe toată lumea, mai ales că românca este suspendată provizoriu după ce a fost depistată pozitiv la Roxadustat.

Halep nu a mai jucat niciun meci oficial de 7 luni, din primul tur de la US Open 2022, unde pierdea cu Snigur, pe 29 august. În octombrie, ea a anunțat că a fost depistată pozitiv cu Roxadustat. Chiar și așa, ea are o cotă interesantă la adjudecarea Openului francez din acest an.

Simona Halep are o cotă de 20 pentru cucerirea celui de-al treilea trofeu de Grand Slam al carierei. Doar nouă jucătoare au cote mai mici decât Simo. Iga Swiatek este principala favorită a bookmakerilor, cu o cotă de 1.90.

Ons Jabeur (10), Paula Badosa (15), Coco Gauff (15), Elena Rybakina (17), Barbora Krejcikova (17.50), Aryna Sabalenka (18), Maria Sakkari (18) și Caroline Garcia (18) sunt considerate a avea șanse mai mari decât Halep.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și