Închide meniul

Jessica Pegula, critici pentru organizatorii turneului de la Madrid

Dan Roșu Publicat: 10 mai 2023, 13:42

Reclamă
Jessica Pegula, critici pentru organizatorii turneului de la Madrid

Jessica Pegula, critici pentru organizatorii turneului de la Madrid

Jessica Pegula, la Madrid / Profimedia Images

Jessica Pegula a adus critici pentru organizatorii turneului de la Madrid. Jucătoarea americană critică organizatorii Mastersului 1000 pentru diferenţa de tratament între bărbaţi şi femei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Învinsă în finala de dublu unde juca alături de Coco Gauff în faţa perechii Victoria Azarenka şi Beatriz Haddad Maia (1-6; 4-6), americanca a părăsit cu amărăciune Master 1000 de la Madrid. Ea s-a arătat foarte supărată pe organizatori şi a deplâns diferenţa de tratament între bărbaţi şi femei în capitala spaniolă. După finală, cele două câştigătoare nu au avut voie să se adreseze mulţimii cu un discurs, spre deosebire de omologii lor masculini.

Jessica Pegula, critici pentru organizatorii turneului de la Madrid

„Nu ştiu în ce secol trăiesc ca să ia astfel de decizii”, a glumit ea, înainte de a continua ironic: „S-au gândit ‘wow, e o decizie grozavă şi oricum nu va exista nicio reacţie'”. Teribil de dezamăgită, ea a adăugat că a fost „supărată când s-a întâmplat”.

Victoria Azarenka, câştigătoarea turneului, dar şi Coco Gauff şi alte jucătoare, precum tunisianca Ons Jabeur, au comentat, de asemenea, situaţia „tristă” şi „inacceptabilă”. Organizatorii turneului nu au dorit să facă niciun comentariu.

Această controversă intervine după ce mai multe critici au fost deja aduse turneului. Ţinutele purtate de copii de mingi (topuri şi fuste foarte scurte) au fost în special criticate.

Reclamă
Reclamă 4

Apoi, „tortul aniversar” făcuse vâlvă. Organizatorii pregătiseră pentru aniversarea a 20 de ani a lui Carlos Alcaraz, noul îfavorit al spaniolilor, un tort foarte mare, servit cu mare fast pe terenul central.

În schimb, tortul de 25 de ani al numărului doi mondial, Aryna Sabalenka, care a câştigat turneul, i-a fost oferit discret şi, mai ales, era mult mai mic decât cel al omologului său masculin, ceea ce a provocat o reacţie imediată.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:11

Cursa din Marele Premiu al Belgiei e LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45). Charles Leclerc va pleca din pole-position

22:00

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă!

21:58

LIVE TEXTSepsi – Dinamo 0-0! Homawoo, aproape să înscrie din „foarfecă”. „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani

21:47

Răzvan Burleanu s-a înțeles cu viitorul selecționer al României: „90% el va fi!”

21:37

„Onorată și șocată!” Nadia Comăneci a dezvăluit prin ce a trecut la ceremonia de deschidere a JO 2024. Ce i-a cerut lui Nadal

20:50

Jaqueline Cristian, după victoria uriaşă de la Jocurile Olimpice 2024 cu Garcia: „Mă simt datoare să dau tot ce am mai bun”

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 4 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia nu se va mai relua! Zak O’Sullivan a fost declarat câştigător, LIVE în AntenaPLAY
Citește și