Închide meniul

John McEnroe, înainte de Roland Garros: „Carlos Alcaraz ar fi uşor favorit pentru a câştiga aici”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 25 mai 2023, 15:02

John McEnroe, înainte de Roland Garros: „Carlos Alcaraz ar fi uşor favorit pentru a câştiga aici

John McEnroe, înainte de Roland Garros

Carlos Alcaraz, în timpul unui meci / Profimedia Images

John McEnroe a vorbit înainte de Roland Garros şi susţine că, în lipsa lui Rafael Nadal, Carlos Alcaraz e favorit la câştigarea trofeului, la mare luptă cu Novak Djokovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul campion american John McEnroe îl consideră pe spaniolul Carlos Alacaraz uşor favorit în faţa lui Novak Djokovic pentru victoria în turneul de tenis de la Roland Garros, în absenţa lui Rafael Nadal, din cauza unei accidentări, transmite Reuters.

John McEnroe, înainte de Roland Garros

Nadal, cu 14 victorii în Grand Slam-ul său favorit, nu a mai jucat de la Australian Open, când s-a accidentat la şold, iar absenţa sa se va prelungi cu încă câteva luni, înaintea unei retrageri preconizate pentru 2024.

„Aş spune că Alcaraz ar fi uşor favorit pentru a câştiga aici. Alcaraz are multă presiune acum pentru că este o gură incredibilă de aer proaspăt. Este atât de electrizant modul în care joacă, are o personalitate grozavă şi lumea vrea să-l vadă învingând.

Dar atunci trebuie să-l susţii. Are 20 de ani, dar pare deja un ambasador grozav pentru sportul nostru şi asta îi va atrage pe fani de partea lui”.

Reclamă

Sincer, doar Rafa a fost capabil să domine într-o asemenea manieră aici. Novak are tot atâtea Grand Slam-uri (22), dar nu-l poţi pune la acelaşi nivel cu Rafa la Roland Garros. El a ridicat ştacheta atât de sus încât este imposibil să-ţi imaginezi că cineva se poate apropia de ea.

Aşa că din acest punct de vedere totul este mai deschis. Ideal ar fi fost dacă Rafa putea juca la cel mai bun nivel al lui şi cineva să fie suficient de bun pentru a-l învinge. Asta ar fi vrut cu adevărat să vadă oamenii”, a spus McEnroe.

O finală la Roland Garros pentru McEnroe

McEnroe, care a jucat o singură finală la RolandGarros, pierdută contra lui Ivan Lendl în 1984, a adăugat că Djokovic are o mare şansă să-şi adauge un nou Grand Slam în cont în acest an, dar va resimţi presiunea din partea unor jucători ca Alcaraz sau Holger Rune.

Reclamă 4 / 0/3

Turneul de la Roland Garros va debuta duminică 28 mai şi se va încheia în data de 11 iunie.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și