Închide meniul

Jucătoarea din circuit care a răbufnit după ce Simona Halep a scăpat de suspendare: „Nu am nimic cu ea, dar…”

Dan Roșu Publicat: 9 martie 2024, 12:25

Reclamă
Jucătoarea din circuit care a răbufnit după ce Simona Halep a scăpat de suspendare: „Nu am nimic cu ea, dar…

Jucătoarea din circuit care a răbufnit după ce Simona Halep a scăpat de suspendare

Simona Halep, la o conferinţă de presă - Profimedia Images

Tara Moore e jucătoarea din circuit care a răbufnit după ce Simona Halep a scăpat de suspendare, pedeapsa ei fiind redusă de TAS de la 4 ani, la 9 luni. Simo se pregăteşte acum de turneul de la Miami.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moore a avut de aşteptat 19 luni pentru a scăpa de acuzaţiile de dopaj, jucătoarea de 31 de ani de dublu fiind suspendată la finalul lunii mai 2022, după un test pozitiv la steroizi anabolizanţi. Ea a fost exonerată abia în ultima lună din 2023. A urmat apelul ITIA la TAS, care însă n-a avut încă loc.

Atunci când a văzut anunţul că Simona Halep a primit wild-card-ul de la Miami, englezoaica a răbufnit pe reţelele de socializare.

Jucătoarea din circuit care a răbufnit după ce Simona Halep a scăpat de suspendare

„Este grozav că Simona Halep este capabilă să se pună pe picioare atât de repede. Păcat că nu se întâmplă același lucru pentru mine și pentru alți jucători care au fost exonerați și care nu sunt parte din lumea bună.

WTA are nevoie de o regulă care să stipuleze că dacă un jucător este găsit fără nicio vină sau neglijenţă ar trebui să i se ofere cel puțin o protecție. Nu am primit nici măcar un e-mail de bun venit, iar asta este descurajant”, a scris Moore.

Reclamă

„Nu cer un wild card la Miami, cer un clasament protejat. De asemenea, ea a fost suspendată timp de 9 luni, la mine s-a constatat că nu am nicio vină sau neglijență după 19 luni.

Din nou, nu am nimic cu Simona. Mă bucur că s-a întors să joace, știu că acest proces este oribil”, a mai spus Tara, în dialogul avut cu fanii.

Moore se afla pe locul 88 în ierarhia de dublu atunci când a fost suspendată provizoriu. Ea şi-a trecut în cont două finale de dublu, la Rio de Janeiro 2016 şi la Bogota 2022.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep revine la Miami

Simona Halep a anunţat care e primul turneu la care va juca! Fostul lider mondial va evolua la turneul de la Miami, acolo unde va primi un wild-card.

„Sunt încântată să vă anunț pe toți că mă voi întoarce în circuitul WTA în două săptămâni la @miamiopen! Mulțumesc turneului pentru că mi-a oferit această oportunitate și abia aștept să mă întorc pe teren și să joc. Ne vedem în curând!”, a scris pe Instagram dubla câştigătoare de Grand Slam.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
Vezi toate știrile
Citește și