Închide meniul
Foto

Kate Middleton, aplaudată la scenă deschisă la finala de la Wimbledon! Prinţesa de Wales, apariţie rară!

Publicat: 14 iulie 2024, 17:37

Reclamă
Kate Middleton, aplaudată la scenă deschisă la finala de la Wimbledon! Prinţesa de Wales, apariţie rară!

Kate Middleton, aplaudată la scenă deschisă la finala de la Wimbledon!

Momentul în care Prinţesa de Wales soseşte la finala de la Wimbledon / Profimedia Images

Kate Middleton a fost aplaudată la scenă deschisă la finala de la Wimbledon! Soţia Prinţului William a avut a doua apariţie publică de la anunţul că a fost diagnosticată cu cancer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a venit la finala de la Wimbledon, însoţită de fiica sa, Charlotte, şi de sora sa, Pippa Middleton. Atunci când Prinţesa de Wales a pătruns pe Center Court, spectatorii s-au ridicat în picioare. Ei au aplaudat-o frenetic pe soţia Prinţului moştenitor.

Kate Middleton, aplaudată la scenă deschisă la finala de la Wimbledon! Prinţesa de Wales, apariţie rară!

Prinţesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, care urmează o chimioterapie preventivă, este o mare fană a tenisului şi patronează All England Lawn Tennis and Croquet Club Wimbledon, care găzduieşte campionatele anuale de tenis, relata news.ro.

Kate şi soţul ei, Prinţul William, moştenitorul tronului, au postat sâmbătă un mesaj pe reţelele sociale pentru mătuşa lor, prinţesa Anne, care şi ea a revenit la angajamentele oficiale vineri, la mai puţin de trei săptămâni după ce a suferit o comoţie cerebrală în urma unui traumatism cranian care i-ar fi fost provocat de un cal.

Super trooper! Mă bucur atât de mult să te văd înapoi atât de repede! W & C x”, au spus cei doi în mesajul lor către Anne, care este în vârstă de 73 de ani şi este sora mai mică a Regelui Charles.

Reclamă
Reclamă 4

Kate a revenit la îndatoririle publice în iunie, la „Trooping the Colour”, parada militară anuală care marchează oficial ziua de naştere a lui Charles. Ea a declarat că speră să participe şi la alte evenimente pe parcursul verii.

Anunţul lui Kate Middleton despre starea ei de sănătate

Fac progrese bune, dar, după cum ştie oricine trece prin chimioterapie, există zile bune şi zile rele”, a spus Prinţesa de Wales într-un mesaj personal scris înainte de apariţia de luna trecută. „Tratamentul meu este în desfăşurare şi va mai dura câteva luni”, a precizat Prinţesa de Wales, cunoscută adesea sub numele de fată Kate Middleton.

Palatul Kensington a refuzat să ofere detalii specifice despre tipul de cancer sau despre starea ei medicală, în afară de a spune că tratamentul a început în februarie.

Reclamă

Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, a urmat şi el un tratament pentru cancer. El a revenit la îndatoririle publice în aprilie şi rămâne destul de ocupat, deşi angajamentele din agenda sa sunt limitate pentru a minimiza riscurile pentru recuperarea sa.

Prinţul William ar urma să fie în tribune la finala EURO 2024!

Finala de duminică de la Wimbledon este chiar reeditarea finalei de anul trecut de la Grand Slam-ul londonez. Carlos Alcaraz l-a învins în 2023 în cinci seturi pe Djokovic. De această dată, duelul dintre cei doi e dezechilibrat. Alcaraz şi-a adjudecat primele două seturi ale finalei cu acelaşi scor, 6-2.

Novak Djokovic este fără niciun titlu de peste 6 luni. Deţinătorul recordului de Grand Slam-uri, 24, Djokovic este în căutarea celui de al 25-lea Grand Slam. Sârbul avertiza înaintea finalei că Wimbledonul scoate întotdeauna ce este mai bun din el. Campionul care de-a lungul carierei s-a obişnuit să treacă uşor de adversari, adunând aproape 100 de titluri, a avut o perioadă de slăbiciune cu care nu este obişnuit. Jucătorul în vârstă de 37 de ani a eşuat în fortăreaţa sa de la Australian Open, la începutul anului, în tentativa sa de a câştiga un al 11-lea titlu. Ulterior, o accidentare la genunchi i-a pus capăt prematur apărării titlului de la Roland Garros luna trecută.

Pe lângă cel de al 25-lea Grand Slam, Djokovic vrea să cucerească cel de al optulea titlu la Wimbledon. Sârbul ar egala astfel recordul lui Roger Federer.

În ceea ce-l priveşte pe William, Prinţul de Wales, el este aşteptat la Berlin duminică, pentru finala EURO 2024. Aceasta se dispută între Anglia şi Spania lui Carlos Alcaraz.

 

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și