Închide meniul

Kremlin Cup 2021 | Când se joacă Simona Halep – Anastasia Potapova, în primul tur al turneului de la Moscova. Anunțul făcut de oficiali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 octombrie 2021, 19:59

Kremlin Cup 2021 | Când se joacă Simona Halep – Anastasia Potapova, în primul tur al turneului de la Moscova. Anunțul făcut de oficiali

Simona Halep va juca cu Anastasia Potapova, în primul tur la Kremlin Cup 2021

Profimediaimages

Simona Halep și Anastasia Potapova se vor întâlni pentru a doua oară în circuit. Primul meci dintre cele două s-a disputat chiar în acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Gippsland Trophy 2021, Simona Halep s-a impus în două seturi, scor 6-4, 6-4.

Simona Halep – Anastasia Potapova, în primul tur la Kremlin Cup 2021

În turul secund, „Simo” poate avea un duel cu Veronika Kudermetova sau cu o jucătoare venită din calificări. În sferturile de finală, Simona Halep poate da peste Maria Sakkari sau Dayana Yastremska. În semifinale, campioana noastră poate evolua împotriva unor nume precum Aryna Sabalenka, Alja Tomljanovic sau Ons Jabeur, Ekaterina Alexandrova.

Ne bucurăm să avem oameni de suflet alături și sper, totuși, să câștig niște meciuri. Mi-e greu să mă gândesc acum la trofee, pentru că n-am jucat foarte mult anul acesta. Ritmul meu nu e la un nivel ridicat, muncesc zi de zi, dar, cu siguranță, îmi e mai greu decât mi-a fost în trecut.

Îmi place foarte mult Moscova. Nu avem voie să ieșim decât la o plimbare, dar cu toate acestea sunt foarte emoționată și merg cu mare plăcere acolo”, a anunțat Simona Halep la plecarea spre spre Moscova.

Reclamă

Simona Halep s-a prăbușit în clasamentul WTA! Pe ce loc a ajuns după Indian Wells 2021

Simona Halep s-a prăbușit în topul mondial WTA în acest an. Nici situația celorlalte românce nu este mai bună. Simona Halep a coborât de pe locul 17 pe poziția a 19-a, cu 2.807 de puncte, în clasamentul WTA dat publicităţii luni, scrie news.ro.

Poloneza Iga Swiatek a ieşit din Top 10 WTA, după ce săptămâna trecută a ocupat locul 4 WTA, cel mai bun din carieră. Ea este acum pe locul 11 WTA, cu 3.306 puncte, după ce a pierdut punctele aferente trofeului câştigat anul trecut la Roland Garros, care în 2020 a avut loc în octombrie, din cauza pandemiei de coronavirus.

Şi finalista Sofia Kenin din SUA a părăsit Top 10 WTA, după ce coborât de pe locul 8 pe 14, cu 3.130 de puncte. Tunisiana Ons Jabeur a devenit prima jucătoare arabă în Top 10 WTA, după ce a urcat de pe locul 14 pe 8, în urma calificării în semifinale la Indian Wells.

Reclamă 4 / 0/3

Fără să joace de la US Open, japoneza Naomi Osaka a urcat două poziţii, până pe locul 10 WTA. Câştigătoarea de la Indian Wells, spaniola Paula Badosa, a urcat în ierarhie de pe locul 27 pe 13, cu 3.248 de puncte, în timp ce finalista Victoria Azarenka din Belarus, de pe locul 32 pe până pe locul 26.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! Vezi toate știrile
Citește și