Închide meniul

Simona Halep, resemnată înainte de Kremlin Cup: „Mi-e greu să mă gândesc acum la trofee! Ritmul meu nu e la un nivel ridicat!”

Dragoș Vasile Publicat: 15 octombrie 2021, 13:44

Simona Halep, resemnată înainte de Kremlin Cup: „Mi-e greu să mă gândesc acum la trofee! Ritmul meu nu e la un nivel ridicat!

Simona Halep s-a prăbușit în clasamentul WTA

Profimediaimages

  • Simona Halep, resemnată înainte de Kremlin Cup
  • Ce spune campioana noastră despre planurile din acest an

Simona Halep, resemnată înainte de Kremlin Cup

Simona Halep va merge la Moscova alături de Monica Niculescu. Campioana noastră e resemnată și anunță că nu va juca la ultimele turnee din acest an cu gândul de a câștiga trofee.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ne bucurăm să avem oameni de suflet alături și sper, totuși, să câștig niște meciuri. Mi-e greu să mă gândesc acum la trofee, pentru că n-am jucat foarte mult anul acesta. Ritmul meu nu e la un nivel ridicat, muncesc zi de zi, dar, cu siguranță, îmi e mai greu decât mi-a fost în trecut.

Îmi place foarte mult Moscova. Nu avem voie să ieșim decât la o plimbare, dar cu toate acestea sunt foarte emoționată și merg cu mare plăcere acolo”, a anunțat Simona Halep la plecarea spre spre Moscova.

Reclamă

Simona Halep o așteaptă pe Emma Răducanu la Transylvania Open

După turneul din Moscova, Simona Halep va juca la Transylvania Open, unde o așteaptă pe Emma Răducanu, noua stea din tenisul mondial.

„E greu după accidentare, nu pot să spun că sunt mulţumită de ceea ce a fost acolo, dar sunt bucuroasă că sunt sănătoasă şi nu am dureri. Ştiam că o să fie un sfârşit de an foarte greu. E greu să joci Indian Wells în octombrie. S-a amânat întâlnirea cu Emma, poate la Cluj. Doar ne-am salutat-o şi am felicitat-o din nou pentru ceea ce a făcut că este extraordinar.

Reclamă

Îmi pare rău să aud ce se întâmplă în spitale, este foarte trist. Sper ca toţi oamenii să înţeleagă şi să se vaccineze. Aşa cum spun toţi medicii, vaccinul ne protejează. Mă voi vaccina cu doza a treia, o voi face după ce voi termina turneele”, a spus Simona Halep la revenirea în țară.

Prima ediție a WTA Transylvania Open se desfășoară în perioada 23-31 octombrie în Cluj Napoca. Simona Halep, locul 17 WTA, este principala favorită a turneului.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep