Închide meniul

Lovitură dată de Jannik Sinner după câştigarea US Open. Aduce în echipă un om din fostul staff al lui Djokovic

Dan Roșu Publicat: 11 septembrie 2024, 13:08

Reclamă
Lovitură dată de Jannik Sinner după câştigarea US Open. Aduce în echipă un om din fostul staff al lui Djokovic

Lovitură dată de Jannik Sinner după câştigarea US Open

Jannik Sinner, la US Open 2024 - Profimedia Images

Jannik Sinner a dat o adevărată lovitură după câştigarea US Open 2024. Gazzetta dello Sport anunţă că italianul va aduce în echipa sa un fost colaborator al lui Novak Djokovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După problemele de dopaj pe care le-a avut în această primăvară, Sinner a luat o decizie radicală: a renunţat la kinetoterapeutul Giacomo Naldi şi la preparatorul fizic Umberto Ferrara.

Lovitură dată de Jannik Sinner după câştigarea US Open

Italienii susţin că lovitura dată de elevul lui Darren Cahill este aducerea lui Marco Panichi. Mai mult, şi Claudio Zimaglia, fostul colaborator al lui Milos Raonic, ar putea să-l urmeze.

Jannik Sinner a vorbit despre calvarul provocat de scandalul de dopaj

Jannik Sinner a vorbit despre calvarul provocat de scandalul de dopaj. Numărul 1 ATP a câştigat recent US Open 2024 şi şi-a trecut în cont al doilea turneu de Grand Slam al carierei.

„Nu mai dormeam noaptea”, a povestit tenismanul italian Jannik Sinner, noul campion de la US Open, despre perioada complicată prin care a trecut înainte de a fi exonerat după ce a fost testat pozitiv la două controale antidoping în luna martie, relatează site-ul eurosport.fr.

Reclamă
Reclamă

„A fost un moment foarte dificil. Însă dacă eşti pregătit, dificultăţile te pot ajuta să creşti”, a recunoscut Sinner marţi, într-un interviu pentru La Gazzetta dello Sport, notează agerpres.ro.

„Am avut momente dificile, nu doar înaintea turneului (US Open – n. r), ci şi în ultimele luni. M-am refugiat în anturajul meu apropiat. Când intram pe teren, nu mai eram acelaşi. Cei care mă cunosc şi-au dat seama că ceva nu era în regulă. Am avut nopţi agitate şi, de multe ori, nu mai dormeam. Iar când această afacere a ieşit la iveală, a fost mai uşor de înţeles de ce de multe ori m-am simţit rău”, a spus numărul unu mondial.

Reclamă
Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:23

Denis Alibec a dat cărţile pe faţă după venirea lui Mircea Lucescu la naţionala României

13:01

Alertă la FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj: „Nu cred că poate să joace!”

11:45

Lovitura dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor. Fostul jucător de la Marseille şi Tottenham a fost prezentat oficial de Rapid

11:22

Pariul lui Gigi Becali a plecat de la FCSB. Jucătorul, prezentat ca un star de noua echipă: „Unul dintre cei mai talentaţi”

10:56

Dennis Man poate prinde transferul vieţii la finalista Ligii Campionilor. Anunţul făcut de italieni

10:10

Veste uriaşă pentru Răzvan Lucescu înainte de PAOK – Panathinaikos, meci ce va fi duminică, de la 20:30, exclusiv în AntenaPLAY

1 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 2 Video„Ne puteţi spune de ce l-aţi schimbat pe Niţă cu Târnovanu?” Răspunsul tranşant al lui Mircea Lucescu: „Sunt obligat să fac asta” 3 EXCLUSIVAlex Mitriţă, mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1: „S-au vorbit foarte multe despre bad-boy-ul din mine” 4 EXCLUSIVIanis Hagi, după ce a fost scos de pe lista UEFA, înainte de Rangers – FCSB: „Sper să câştige şi să iasă din grupă” 5 EXCLUSIVIanis Hagi, în extaz după primele meciuri cu Mircea Lucescu selecţioner: „Toţi suntem încântaţi de el!” Anunţ despre viitorul său 6 Finlanda U21 – România U21 2-0. „Tricolorii” lui Daniel Pancu au pierdut primul loc în grupa de calificare la EURO 2025
Citește și