Închide meniul

Lovitură dură pentru Simona Halep! S-a întâmplat după ce s-a despărţit de Darren Cahill. Anunţul australianului despre o rivală a Simonei

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 24 septembrie 2021, 14:07

Lovitură dură pentru Simona Halep! S-a întâmplat după ce s-a despărţit de Darren Cahill. Anunţul australianului despre o rivală a Simonei

Profimediaimages

Lovitură teribilă pentru Simona Halep. S-a întâmplat imediat după nunta cu Toni Iuruc şi după decizia de a renunţa la colaborarea cu antrenorul australian, Darren Cahill. Mesajul tehnicianului a surprins pe toată lumea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovitură pentru Simona Halep

Simona Halep s-a despărţit de Darren Cahill, iar australianul pare că a uitat imediat de colaborarea de ani de zile cu românca. Chaill tocmai a lăudat-o pe una dintre marile rivale ale româncei, Caroline Wozniacki.

Antrenorul propune ca daneza Caroline Wozniacki, jucătoarea care i-a provocat Simonei Halep una dintre cele mai dureroase înfrângeri ale carierei, 6-7(2), 6-3, 4-6 în finala Australian Open 2018, să fie inclusă în Hall of Fame-ul tenisului. Mai mult, Caroline Wozniacki nu a invitat-o pe Simona Halep la meciul ei de retragere, deşi Simona şi-ar fi dorit să participe la acest eveniment.

Caroline Wozniacki a fost lăudată de cine se aștepta mai puțin! Darren Cahill, fostul antrenor și mentor al Simonei, a făcut o declarație măgulitoare despre Caroline. „Ar primi votul meu să fie inclusă în Hall of Fame-ul tenisului! A petrecut peste 70 de săptămâni pe locul 1 mondial, a cucerit un turneu de Grand Slam și 30 de titluri în total.

Ar putea intra ușor în Hall of Fame, pentru că le întrece pe multe jucătoare introduse deja acolo. E foarte cool că o va întâlni pe Angie (n.r. – Angelique Kerber) în meciul de retragere”, a spus Darren pe Twitter.

Reclamă

Wozniacki, meci de retragere abia în 2022

Daneza a agățat racheta în cui anul trecut, dar va organiza meciul de retragere abia în 2022! Fostul lider mondial a dezvăluit că o va înfrunta pe Angelique Kerber în cadrul evenimentului. Simona Halep și-ar fi dorit să se afle ea în locul nemțoaicei, ținând cont că românca a rămas cu un sentiment de regret după ce Caroline s-a retras din activitate anul trecut. Simona și-ar fi dorit un ultim duel cu rivala sa, dar constănțeanca nu a fost invitată la meciul de retragere al Carolinei.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și