Închide meniul

Simona Halep și Darren Cahill s-au despărțit pentru a doua oară. Antrenorul australian a ajutat-o pe „Simo” să scrie istorie!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 septembrie 2021, 14:39

Simona Halep și Darren Cahill s-au despărțit pentru a doua oară. Antrenorul australian a ajutat-o pe „Simo să scrie istorie!

Simona Halep nu va mai colabora cu Darren Cahill

Profimediaimages

Cahill este cel care a ajutat-o pe româncă să devină numărul 1 WTA. El a obținut performanțe uriașe și cu alți jucători de top. L-a ajutat pe Lleyton Hewitt să devină cel mai tânăr jucător din istorie care devine lider ATP. Mai mult, cu Darren în echipă, Andre Agassi a ajuns cel mai în vârstă jucător care ajunge pe primul loc în clasamentul mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep și Darren Cahill, echipa perfectă

Darren Cahill a colaborat și cu Sorana Cîrstea, Ana Ivanovic și Daniela Hantuchova până să ajungă să o antreneze pe Simona Halep. Prima dată se întâmpla asta în 2015, când românca a triumfat la Indian Wells. Totuși, anunțul oficial a fost făcut ulterior.

Începând din luna ianuarie 2016, antrenorul personal al Simonei Halep va fi Darren Cahill. Antrenorul australian îşi va păstra şi rolul de analist de tenis masculin pentru reţeaua americană de televiziune ESPN la turneele de Grand Slam, fără ca acest lucru să îl împiedice să o antreneze pe Simona full-time„, era anunțul făcut de Virginia Ruzici.

A urmat un salt uriaș făcut de Simona Halep. În 2016 a câștigat turneele de la Madrid, București și Montreal, iar doi ani mai târziu devenea campioană la Roland Garros. Halep reușea să urce pe primul loc în clasamentul WTA!

Simona Halep și Darren Cahill au renunțat la colaborare și în 2019

La finalul anului 2018, Halep și Cahill au întrerupt colaborarea. Aş vrea să anunţ că eu şi Simona nu vom mai continua împreună în 2019 din motive ce ţin de familia mea”, a anunţat australianul. A ratat astfel șansa de a o vedea pe „Simo” cum devine campioană la Wimbledon, cu Daniel Dobre în lojă.

Reclamă

În cele din urmă, la finalul sezonului, Cahill a revenit alături de Simona. Cei doi au continuat să obțină performanțe uimitoare.

Bună. Am nişte veşti extraordinare pe care trebuie să le împărtăşesc cu voi. După un an fără el în echipă, sunt fericită să anunţ faptul că Darren se va întoarce alături de mine sezonul viitor. Ultima oară te-am omorât şi plănuiesc să te omor din nou. Abia aştept să terminăm ce am început. Pe curând”, spunea Simona Halep, în 2019, când Cahill a redevenit antrenorul ei.

Constănțeanca a ajuns să câștige nu mai puțin de 22 de trofee în carieră și să câștige peste 37 de milioane de dolari. În acest moment, ocupă locul 14 WTA. Cahill a lipsit de la nunta Simonei, motivul invocat fiind acela că va evita astfel să stea în carantină la Indian Wells, următorul turneu la care va participa jucătoarea de 29 de ani. Din păcate, cei doi au renunțat la colaborare.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a anunţat că Darren Cahill nu mai este antrenorul său

După șase ani minunați în care am lucrat împreună, Darren și eu am decis că este timpul să punem capăt colaborării noastre. Îți mulțumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis mai bună și o persoană mai bună„, a scris Simona Halep pe reţelele de socializare.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și