Închide meniul

Martina Navratilova i-a făcut mărturisiri cu ochii în lacrimi lui Piers Morgan: „Mă gândeam că nu voi mai trăi până la Crăciunul viitor!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 martie 2023, 12:42

Martina Navratilova i-a făcut mărturisiri cu ochii în lacrimi lui Piers Morgan: „Mă gândeam că nu voi mai trăi până la Crăciunul viitor!

Martina Navratilova i-a făcut mărturisiri cu ochii în lacrimi lui Piers Morgan

Martina Navratilova, la emisiunea lui Piers Morgan / Captură Talk TV

Martina Navratilova (66 de ani) i-a făcut mărturisiri cu ochii în lacrimi lui Piers Morgan. Fosta mare jucătoare de tenis s-a vindecat după ce a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer la gât şi la sân. A trecut însă prin momente greu de imaginat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câştigătoare a 18 titluri de Grand Slam, Martina Navratilova a dezvăluit prin ce şoc a trecut în momentul în care medicii i-au pus diagnosticul. S-a temut că nu va mai trăi nici măcar un an.

Martina Navratilova i-a făcut mărturisiri cu ochii în lacrimi lui Piers Morgan

Martina i-a făcut dezvăluiri emoţionante prietenului lui Cristiano Ronaldo. Jucătoarea care a dominat tenisul în anii ’70 şi ’80 a trecut printr-un adevărat şoc în momentul în care a aflat că boala i-ar putea fi fatală.

Îmi spuneam: ‘Aceasta este prima săptămână din decembrie, mă gândesc că voi vedea acest Crăciun, dar poate nu şi pe următorul’. Am fost panicată trei zile, gândindu-mă că nu voi trăi să văd Crăciunul viitor. Mi-a venit ân minte lista cu toate lucrurile pe care am dorit să le fac.

Ştiu că poate suna superficial, dar am fost de genul: ‘Ok, ce maşină aş vrea să conduc dacă mai trăiesc un an?„, a dezvăluit, cu ochii în lacrimi, Martina Navratilova, potrivit thesun.co.uk.

Reclamă

Câştigătoare de nouă ori la Wimbledon, Martina a trecut prin clipe teribile în momentul în care a fost diagnosticată cu două tipuri de cancer.

Întâi am aflat că am cancer la gât, am crezut că aş putea muri, dar apoi am aflat că nu e cazul de aşa ceva, că este foarte tratabil. Apoi, când am făcut biopsia la sânul drept, medicul mi-a spus: ‘Nu arată grozav!’. Atunci am început să plâng pe masa de spital.

Cine are două tipuri de cancer în același timp? Asta devine ridicol. A renunța, a ceda sau a mă opri, aceasta nu este o opțiune pentru mine. Să renunț nu este în ADN-ul meu”, a mărturisit fosta mare jucătoare de tenis.

Reclamă 4 / 0/3

Martina Navratilova i-a anunţat pe fani că s-a vindecat. „Din câte ştiu ei (n.r. medicii), sunt fără cancer”, a precizat fosta campioană din tenis.

Martina Navratilova, diagnosticată cu cancer la gât şi la sân

La începutul acestei luni s-a aflat chinul prin care a trecut Martina Navratilova. Aceasta a fost supusă, în 2010, unui tratament pentru cancer de sân în stadiu incipient, anunţă news.ro, care citează The Guardian.

Este un diagnostic grav, dar încă se poate rezolva şi sper la un rezultat favorabil. O să fie greu o vreme, dar voi lupta din toate puterile mele”, a spus fosta sportivă, în vârstă de 66 de ani.

Navratilova, câştigătoare a 59 de titluri de Grand Slam la simplu şi la dublu, nu a mers la Australian Open, luna acolo unde urma să lucreze ca expert TV.

„Martina Navratilova a fost diagnosticată cu cancer la gât în ​​stadiul I. Prognosticul este bun şi Martina îşi va începe tratamentul luna aceasta.

Tipul de cancer este HPV şi acest tip răspunde foarte bine la tratament. Martina a observat un ganglion limfatic mărit la gât în ​​timpul Turneului Campioanelor de la Fort Worth. Deoarece acesta nu a scăzut, a făcut o biopsie, iar rezultatele au relevat că are cancer la gât în stadiu 1. În timpul în care Martina era supusă analizelor pentru gât, la sânul ei i s-a găsit o formă suspectă, care ulterior a fost diagnosticată ca fiind cancer, fără legătură cu cancerul la gât. Ambele aceste tipuri de cancer sunt în stadiile incipiente„, a spus reprezentantul fostei sportive, la începutul acestei luni.

Martina Navratilova a câştigat de 9 ori Wimbledon. A cucerit 3 titluri la Australian Open, 2 la Roland Garros şi a devenit de 4 ori campioană la US Open. Numai Serena Williams şi Steffi Graf au cucerit mai multe titluri de Grand Slam în era Open.

Reclamă
Recomandări
  • Martina Navratilova s-a vindecat după ce a fost diagnosticată cu cancer

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și