Închide meniul

Veste teribilă! Martina Navratilova, diagnosticată cu cancer la gât şi la sân. Prognosticul medicilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 ianuarie 2023, 18:05

Veste teribilă! Martina Navratilova, diagnosticată cu cancer la gât şi la sân. Prognosticul medicilor

Martina Navratilova a fost diagnosticată cu cancer la gât şi la sân

Martina Navratilova are grave probleme medicale / Abaca Press / AA via Hepta

Martina Navratilova a fost diagnosticată cu cancer la gât şi la sân. Fosta mare jucătoare de tenis, în vârstă de 66 de ani, trece prin momente teribile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câştigătoarea a 18 titluri de Grand Slam a fost diagnosticată cu cancer la gât şi la sân. Martina Navratilova a fost supusă, în 2010, unui tratament pentru cancer de sân în stadiu incipient, anunţă news.ro, care citează The Guardian.

Martina Navratilova a fost diagnosticată cu cancer la gât şi la sân

Este un diagnostic grav, dar încă se poate rezolva şi sper la un rezultat favorabil. O să fie greu o vreme, dar voi lupta din toate puterile mele”, a spus fosta sportivă, în vârstă de 66 de ani.

Navratilova, câştigătoare a 59 de titluri de Grand Slam la simplu şi la dublu, nu va merge la Australian Open, luna aceasta, unde urma să lucreze ca expert TV, dar, într-o declaraţie a reprezentantului, se arată că prognosticul este bun.

Martina Navratilova a fost diagnosticată cu cancer la gât în ​​stadiul I. Prognosticul este bun şi Martina îşi va începe tratamentul luna aceasta.

Reclamă

Tipul de cancer este HPV şi acest tip răspunde foarte bine la tratament. Martina a observat un ganglion limfatic mărit la gât în ​​timpul Turneului Campioanelor de la Fort Worth. Deoarece acesta nu a scăzut, a făcut o biopsie, iar rezultatele au relevat că are cancer la gât în stadiu 1. În timpul în care Martina era supusă analizelor pentru gât, la sânul ei i s-a găsit o formă suspectă, care ulterior a fost diagnosticată ca fiind cancer, fără legătură cu cancerul la gât. Ambele aceste tipuri de cancer sunt în stadiile incipiente„, a spus reprezentantul fostei sportive.

Acesta a precizat că Martina nu va dezbate turneul Australian Open pentru Tennis Channel din studioul lor, dar speră să se poată alătura „din când în când prin Zoom.”

Martina Navratilova a câştigat de 9 ori Wimbledon. A cucerit 3 titluri la Australian Open, 2 la Roland Garros şi a devenit de 4 ori campioană la US Open. Numai Serena Williams şi Steffi Graf au cucerit mai multe titluri de Grand Slam în era Open.

Reclamă 4 / 0/3

Martina Navratilova era încântată de colaborarea dintre Simona Halep şi Patrick Mouratoglou

În luna mai a anului trecut, Martina Navratilova a vorbit despre colaborarea dintre Simona Halep şi Patrick Mouratoglou. Fosta mare jucătoare de tenis o vedea pe „Simo” printre favoritele de la Roland Garros 2021.

Simona arată mai fericită pe teren și joacă un tenis bun. Va fi încrezătoare la Paris deoarece a mai câștigat acest turneu și zgura este suprafața pe care se simte cel mai bine.

Cu Mouratoglou antrenor, ea are ceva nou și, de multe ori, sportivii evoluează mai bine cu un nou antrenor pentru că vor să arate ce pot face. În plus, primesc informații noi”, a spus Navratilova, citată de eurosport.ro.

Suspendată după ce a fost depistată cu Roxadustat, Simona Halep a avut dorinţă arzătoare de Anul Nou. Simona a postat un mesaj profund de cu câteva ore înainte de Anul Nou! „Simo” vrea să dea uitării 2022, un an care a fost cel mai greu din cariera sa.

Simona Halep a postat pe reţelele de socializare un mesaj care a dezvăluit marea sa dorinţă pentru anul 2023. Vrea să scape de toate problemele legate de scandalul de dopaj şi să îşi dovedească nevinovăţia.

2022, norii tăi au fost grei! 2023, arată-mi soarele, te rog!„, este mesajul postat de Simona Halep, cu câteva ore înainte de Anul Nou.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și