Închide meniul

Matteo Berrettini e infectat cu Covid-19 şi s-a retras de la Wimbledon 2022

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 28 iunie 2022, 13:46

Matteo Berrettini e infectat cu Covid-19 şi s-a retras de la Wimbledon 2022

Matteo Berrettini e infectat cu Covid-19 şi s-a retras de la Wimbledon 2022

Matteo Berrettini se antrenează la Wimbledon / Profimedia Images

Matteo Berrettini e infectat cu Covid-19 şi s-a retras de la Wimbledon 2022. Finalistul de anul trecut a făcut anunţul pe contul de Instagram. Italianul era unul dintre favoriţii la câştigarea trofeului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El câştigase cele două turnee pregătitoare pe iarbă, la Queen’s Club şi Stuttgart, după finale cu Krajinovic, respectiv Murray. Matteo era pe aceeaşi parte de tablou cu Rafael Nadal.

Matteo Berrettini e infectat cu Covid-19 şi s-a retras de la Wimbledon 2022

„Îmi este frântă inima să anunț că trebuie să mă retrag de la Wimbledon din cauza unui rezultat pozitiv la testul COVID-19. Am avut simptome de gripă și m-am izolat în ultimele zile.

În ciuda faptului că simptomele nu sunt severe, am decis că este important să fac un alt test în această dimineață pentru a proteja sănătatea și siguranța colegilor mei concurenți și a tuturor celor implicați în turneu.

Nu am cuvinte pentru a descrie dezamăgirea extremă pe care o simt. Visul s-a terminat pentru acest an, dar mă voi întoarce mai puternic. Vă mulțumesc pentru sprijin”, a scris Berrettini pe Instagram.

Reclamă

Marin Cilic are coronavirus şi s-a retras de la Wimbledon 2022

Croatul Marin Cilic, locul 17 ATP, finalist în 2017 la Wimbledon, nu va participa la ediţia din acest an a competiţiei, el fiind testat pozitiv cu coronavirus.

“Salut. Îmi pare rău să vă anunţ că am fost testat pozitiv cu COVID. M-am autoizolat şi speram că voi fi pregătit, dar din nefericire încă nu mă simt bine şi nu pot concura la cel mai bun nivel. Îmi pare foarte rău că ratez Wimbledonul şi că sezonul meu pe iarbă se termină astfel”, a notat Cilici pe Instagram.

Novak Djokovic nu vrea să audă de vaccinul anti-Covid-19

Novak Djokovic a rămas inflexibil cu privire la refuzul său de a folosi vaccinul anti-Covid-19, chiar dacă această poziţie, care l-a făcut deja să rateze Australian Open în luna ianuarie, îl va împiedica să joace şi la US Open, în această vară, informează AFP.

Reclamă 4 / 0/3

Autorităţile americane menţin şi în prezent obligativitatea vaccinării pentru cei care doresc să intre pe teritoriul Statelor Unite, iar atunci când a fost întrebat, într-o conferinţă de presă înainte de Wimbledon, dacă îşi menţine poziţia în privinţa vaccinării, sârbul a răspuns laconic şi ferm: „Da”.

„În acest moment, având în vedere circumstanţele, nu mi se permite să intru în Statele Unite. Este o motivaţie suplimentară să joc bine aici, la Wimbledon”, a subliniat Djokovic, care a cucerit de şase ori trofeul pe iarba londoneză.

„Mi-ar plăcea să merg în Statele Unite, dar în acest moment nu se poate. Nu pot face mare lucru. Asta depinde într-adevăr de guvernul american, să accepte sau să nu lase o persoană nevaccinată să intre pe teritoriul său”, a mai spus el.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone Vezi toate știrile
Citește și