Închide meniul

Matteo Berrettini şi Stefanos Tsitsipas, eliminaţi de la Indian Wells! Alexander Zverev, victorie clară

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 martie 2023, 11:45

Matteo Berrettini şi Stefanos Tsitsipas, eliminaţi de la Indian Wells! Alexander Zverev, victorie clară

Stefanos Tsitsipas a încheiat colaborarea cu Mark Philippoussis

Stefanos Tsitsipas, într-un meci de la Indian Wells/ Profimedia

Matteo Berrettini şi Stefanos Tsitsipas au fost eliminaţi de la Indian Wells, după meciuri dramatice, decise în set decisiv. De cealaltă parte, Alexander Zverev, s-a calificat în turul trei de la turneul Masters 1000 din America, după o victorie facilă cu Pedro Cachin, în minimum de seturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Indian Wells se desfăşoară în perioada 6-19 martie. Turneul american nu l-a avut la start pe liderul mondial din circuitul ATP, Novak Djokovic, căruia nu i s-a permis accesul din cauza faptului că nu este vaccinat anti-coronavirus.

Matteo Berrettini şi Stefanos Tsitsipas , eliminaţi de la Indian Wells

Stefanos Tsitsipas, al doilea favorit de la Indian Wells, a fost eliminat în turul secund, fiind învins în trei seturi, 7-6 (7/0), 4-6, 7-6 (7/5), de australianul Jordan Thompson (locul 87 mondial).

Tsitsipas, care a acuzat dureri la umărul drept, s-a înclinat la capătul unui meci foarte strâns, care a durat două ore şi 36 de minute, în care jucătorul de la antipozi a făcut diferenţa de fiecare dată la tiebreak.

De asemenea, tot din turul doi a fost eliminat şi Matteo Berrettini. Fostul finalist de la Wimbledon a fost învins de Taro Daniel, scor 6-7, 6-0, 3-6.

Reclamă

Tot vineri, germanul Alexander Zverev, campionul olimpic în titre, s-a calificat fără probleme în turul al treilea al competiţiei californiene, învingându-l cu 6-3, 6-1 pe argentinianul Pedro Cachin. Zverev, numărul 14 mondial, va avea parte de un test mai dificil în meciul următor, împotriva finlandezului Emil Ruusuvuori, care l-a eliminat tot în două seturi, 7-6 (7/5), 6-2, pe spaniolul Roberto Bautista.

Alexander Zverev încearcă să revină la cel mai înalt nivel în acest sezon, după ce a ratat al doilea semestru din 2022 în urma unei rupturi de ligamente la glezna dreaptă, suferită în semifinalele turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, care a necesitat o intervenţie chirurgicală.

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul doi la Indian Wells

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea (83 WTA) s-a calificat în turul doi al turneului de la Indian Wells, cu premii totale de 8.800.000 de dolari. Românca nu a avut emoții în duelul cu o jucătoare din afara Top 100 WTA, însă în turul secund va avea parte de un adversar dificil.

Reclamă 4 / 0/3

Sorana Cîrstea a învins-o în runda inaugurală de la Indian Wells pe sportiva Kimberly Birrell (Australia, 115 WTA), cu un scor categoric, 6-3, 6-2. Meciul a durat o oră şi 20 de minute.

În turul doi, Cîrstea va evolua contra sportivei americane Madison Keys, locul 20 mondial şi cap de serie 19.

Cele două jucătoare s-au mai duelat o singură dată, mai exact în 2019. Atunci, românca se impunea la turneul de la Madrid, în primul tur, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1. În primul tur, viitoarea adversară a lui Cîrstea, Keys, a avut cale liberă și nu a evoluat niciun meci.

Pentru accederea în turul doi, Cîrstea va primi 30.885 de dolari şi 35 de puncte WTA, anunță news.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și