Închide meniul

Mesajul impresionant al lui Lionel Messi, după retragerea lui Roger Federer din tenis. Cuvinte uriaşe pentru marele campion elveţian

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 septembrie 2022, 8:57 / Actualizat: 16 septembrie 2022, 10:04

Mesajul impresionant al lui Lionel Messi, după retragerea lui Roger Federer din tenis. Cuvinte uriaşe pentru marele campion elveţian

Mesajul impresionant al lui Lionel Messi, după retragerea lui Roger Federer

Lionel Messi a reacţionat după retragerea lui Roger Federer

Mesajul impresionant al lui Lionel Messi, după retragerea lui Roger Federer din tenis. Starul argentinian îl consideră pe Federe un „geniu” unic în istoria tenisului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a reacţionat după ce Roger Federer a anunţat că se retrage din tenis. Messi nu s-a ferit de cuvinte uriaşe pentru marele campion elveţian.

Mesajul impresionant al lui Lionel Messi, după retragerea lui Roger Federer

Un geniu, unic în istoria tenisului și un exemplu pentru orice sportiv. Îți urez tot binele din lume în noua etapă a vieții tale. Ne va fi dor să te urmărim pe teren jucând tenisul care ne-a bucurat, Roger,” a scris Lionel Messi pe reţelele de socializare.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Roger Federer se retrage din tenis. Anunţul făcut de marele campion elveţian

Roger Federer se retrage din tenis. În vârstă de 41 de ani, marele campion cu 20 de titluri de Grand Slam în palmares a făcut anunțul emoționant pe rețelele de socializare. De la începutul lui 2020, Roger Federer a evoluat doar în 6 turnee, bifând 19 meciuri.

Reclamă

”Pentru familia mea din tenis și nu numai,

Dintre toate darurile pe care tenisul mi le-a oferit de-a lungul anilor, cel mai mare, fără îndoială, au fost oamenii pe care i-am întâlnit de-a lungul timpului: prietenii mei, adversarii mei și, mai presus de toate, fanii care dau viață acestui sport. Astăzi, vreau să împărtășesc câteva vești cu voi toți.

După cum mulți dintre voi știți, în ultimii trei ani am avut parte de provocări sub formă de accidentări și operații. Am muncit din greu pentru a reveni la o formă competitivă. Dar cunosc, de asemenea, capacitățile și limitele corpului meu, iar mesajul său pentru mine în ultima vreme a fost clar. Am 41 de ani. Am jucat mai mult de 1500 de meciuri în 24 de ani. Tenisul m-a tratat cu mai multă generozitate decât aș fi visat vreodată, iar acum trebuie să recunosc când este timpul să pun capăt carierei mele competiționale.

Reclamă 4 / 0/3

Laver Cup de săptămâna viitoare de la Londra va fi ultimul meu eveniment ATP. Voi mai juca tenis în viitor, desigur, dar nu la Grand Slamuri sau în circuit”, e o parte din mesajul emoţionant transmis de Roger Federer.

Rafael Nadal, mesaj emoționant după retragerea lui Roger Federer

Rafael Nadal a transmis un mesaj emoționant după retragerea lui Roger Federer. Marele său rival a anunțat că își încheie cariera la 41 de ani. Cei doi legendari sportivi s-au luptat pentru supremație în sportul alb, iar rivalitatea lor este considerată una dintre cele mai mari din tenis. Nadal și Federer s-au întâlnit în 40 de meciuri, în care ibericul a câștigat 24, iar elvețianul 16.

„Dragă Roger, prietenul meu și rival,

Mi-aș fi dorit ca această zi să nu fi venit niciodată. E o zi tristă pentru mine, personal, dar și pentru sportul mondial. E o plăcere, dar mai ales o onoare că am putut împărți toți acești ani cu tine, trăind atât de multe momente uimitoare, atât pe teren, cât și în afara lui.

Vom mai avea multe momente de împărțit în viitor, încă sunt multe lucruri de făcut împreună, știm asta. Pentru moment, îți urez toată fericirea din lume alături de soția ta, Mirka, alături de copii tăi, de familie. Bucură-te de ceea ce te așteaptă în viitor. Ne vedem la Londra, cu ocazia Cupei Laver”, a transmis Rafel Nadal.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și