Închide meniul
VIDEO

Moment inedit despre Simona Halep dezvăluit de una dintre rivale. „Am anticipat încă din turul secund că va câştiga la Wimbledon!”

Reclamă

Publicat: 11 august 2021, 18:11

Moment inedit despre Simona Halep dezvăluit de una dintre rivale. „Am anticipat încă din turul secund că va câştiga la Wimbledon!

Dezvăluirea făcută de Andrea Petkovic despre Simona Halep

Profimedia

Andrea Petkovic, câştigătoarea primei ediţii a Winners Open, turneul WTA desfăşurat la Cluj, a povestit un epidos inedit despre Simona Halep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Petkovic a „pariat” că Simona Halep va câştiga la Wimbledon

„Să știi că mă uitam cu antrenorul meu la meci, în turul al doilea a jucat cu Mihaela Buzărnescu. A pierdut al doilea set, a mers la baie, după care a revenit pentru setul 3. S-a concentrat atât de puternic! Buzărnescu juca foarte bine, dar nu a avut nicio șansă. În acel moment m-am întors către antrenorul meu și i-am spus: ‘Oh, Doamne, cred că Halep o să câștige Wimbledonul! Am spus asta încă din runda a doua.

Iar el a spus: ‘Nu, în niciun caz, e mai bună pe zgură.’ Am simțit asta pentru că Simona are chestia asta (n.r. indică fruntea, făcând referire la privirea încruntată și vena încordată), iar când arată așa este concentrată la maximum, i se schimbă complet fața, nu se mai enervează și doar joacă punct cu punct. La finalul turneului, antrenorul a venit la mine și mi-a spus că nu crede cum am putut anticipa încă din turul secund că Simona Halep va câștiga Wimbledonul”, a spus Andrea Petkovic într-un interviu, realizat de Mircea Meşter în timpul competiţiei de la Cluj, şi postat pe Twitter de Lorena Popa.

Simona Halep va juca la noapte la Montreal

Simona Halep se luptă acum să revină la forma care a consacrat-o. Fostul lider mondial va juca la noapte primul meci după o pauză de trei luni.

Reclamă

Simo se va duela în turul secund de la Mondtreal, după ora 02:00 (ora României), cu Danielle Collins, locul 28 mondial. Halep, locul 13 mondial şi cap de serie 6, şi Collins s-au mai întâlnit o singură dată, în 2014, în primul tur la US Open, când s-a impus sportiva din Constanţa.

Înaintea competiţiei din Canada, Simona Halep a spus că se teme să nu se accidenteze din nou. Halep a suferit o dublă ruptură musculară la gambă, în mai, la Roma.

„Da, sunt puţin îngrijorată de această accidentare, deoarece a fost foarte profundă şi este foarte periculos să recidiveze repede dacă ceva nu merge bine în joc. Dar mă simt complet recuperată. Sunt încrezătoare că mă voi simţi bine, dar trebuie să joc mai întâi un meci înainte să pot spune mai multe. (n.r. – despre un posibil duel cu Bianca Andreescu, în sferturi) În primul rând, trebuie să pot juca primul meci. Este foarte greu să am vreo aşteptare cu privire la acest turneu. Vreau doar să rămân sănătoasă, ca să pot face tot posibilul pe teren şi să câştig primul joc. Apoi, dacă se întâmplă asta, mă voi gândi la următorul meci. Sunt aici pentru a vedea cum va rezista corpul meu şi la ce nivel pot juca după această pauză”, a spus Halep, potrivit lapresse.ca.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Simona Halep, lăudată de Andrea Petkovic
  • Nemţoaica a „pariat” pe Halep la Wimbledon

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon Vezi toate știrile
Citește și