Închide meniul
VIDEO

Prima ediţie a Winners Open, câştigată de Andrea Petkovic. Încă un turneul WTA va avea loc în acest an la Cluj. „Am un anunţ extraordinar!”

Reclamă

Publicat: 8 august 2021, 18:24

Prima ediţie a Winners Open, câştigată de Andrea Petkovic. Încă un turneul WTA va avea loc în acest an la Cluj. „Am un anunţ extraordinar!

Andrea Petkovic, prima câştigătoare a turneului WTA de la Cluj, Winners Cup

Profimedia

Andrea Petkovic, locul 91 WTA şi cap de serie numărul 2, a câştigat, duminică, prima ediţie a Winners Cup, turneu de categorie WTA 250 găzduit de Cluj-Napoca, informează news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima ediţie de la Winners Open, câştigat de Andrea Petkovic

Petkovic a învins-o, în finală, cu scorul de 6-1, 6-1, pe Mayar Sherif din Egipt, locul 119 mondial, după un meci care a durat 60 de minute.

Câştigătoarea turneului obţine un premiu de 29.200 de dolari şi 280 de puncte WTA, iar învinsa din finală, 16.398 de dolari şi 180 de puncte.

Pentru Petkovic, 33 de ani, acesta a fost al şaptelea trofeu din carieră, primul din 2015 (Antwerp). Ea mai are şase finale pierdute, una anul acesta, în iulie, la Hamburg, în faţa Elenei Ruse.

Reclamă

Jucătoarea germană va urca 23 de poziţii după acest succes, până pe locul 68. Mayar Sherif, 25 de ani, aflată la prima finală WTA, va urca şi ea, până pe locul 97 WTA, cel mai bun din carieră.

Încă un turneu WTA la Cluj în 2021

La finalul Winners Open, directorul turneului, Patrick Ciorcilă, a anunţat că oraşul Cluj-Napoca va mai găzdui o competiţie de categorie WTA 250 în acest an.

Turneul va avea loc în luna octombrie, în sală, la BT Arena. „Aş vrea să fac un anunţ extraordinar. În 25 octombrie, mai avem un turneu WTA 250 la Cluj, în BT Arena. Va fi o săptămână specială, ultima înaintea Turneului Campioanelor, aşa că ne aşteptăm să participe multe jucătoare de top”, a spus Ciorcilă, duminică, după finala Winners Open.

Reclamă 4 / 0/3

Singurul turneu WTA din România a costat peste 1.000.000 de euro

Clujul a organizat între 1 și 8 august singurul turneu WTA din România. WTA 250 Winners Open a costat peste 1.000.000 de euro a declarat Patrick Ciorcilă, directorul turneului, la AS.ro LIVE.

WTA 250 Winners Open a oferit premii totale în valoare de 235.000 de dolari.

”Peste 1.000.000 de euro ne costă turneul. Vorbim de licență, taxe, premiile, care sunt de 235.000 de dolari. Câștigătoarea va lua 30.000 de dolari. Am găsit sponsori și în Cluj, și prin țară. Pentru noi este foarte important cu cine ne asociem. Suntem parteneri cu peste 10 sponsori mari.

Vrem să ne asociem cu corporații mari și cu o imagine foarte bună. Trebuie să fie la un anumit nivel. Ne interesează foarte mult cum arată, la nivel de imagine, turneul. Turneul se întâmplă la Winners Sports Club. O să aducem tribune mobile. Locația a fost creată de familia mea acum mulți ani. Arată foarte frumos”, a povestit Patrick Ciorcilă la AS.ro LIVE.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
Vezi toate știrile
Citește și