Închide meniul

Monica Niculescu a câştigat turneul de la Monterrey, la dublu! 500 de puncte şi un premiu uriaş în bani pentru româncă!

Bogdan Stănescu Publicat: 25 august 2024, 11:46

Reclamă
Monica Niculescu a câştigat turneul de la Monterrey, la dublu! 500 de puncte şi un premiu uriaş în bani pentru româncă!

Monica Niculescu a câştigat turneul de la Monterrey, la dublu!

Monica Niculescu / Profimedia Images

Monica Niculescu a câştigat turneul de la Monterrey, la dublu! Perechea Hanyu Guo/Monica Niculescu (China/România) a învins în finala turneului de 500 de puncte de la Monterrey dublul Giuliana Olmos/Alexandra Panova (Mexic/Rusia).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Monica Niculescu şi Hanyu Guo s-au impus în finala de la Monterrey cu scorul 3-6, 6-3, 10-4, după o oră şi 34 de minute de joc.

Monica Niculescu a câştigat turneul de la Monterrey, la dublu! 500 de puncte şi un premiu uriaş în bani pentru româncă!

Pentru câştigarea turneului de la Monterrey, Monica Niculescu şi Hanyu Guo vor primi 500 de puncte WTA şi un cec de 47.390 de dolari.

În vârstă de 36 de ani, Monica Niculescu se află pe locul 38 mondial în ierarhia de dublu. Românca a adunat aproape 7 milioane de dolari din tenis.

Monica Niculescu a participat şi în turneul de dublu feminin de la Jocurile Olimpice. Niculescu a făcut echipă cu Irina Begu. Din păcate, româncele au părăsit competiţia încă din primul tur, fiind învinse de taiwanezele S.W. Hsieh şi C.Y. Tsao, cu scorul 7-6 (2), 7-5.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:38

Lovitură pentru Universitatea Craiova, după derby-ul cu Dinamo! Vedeta lui Costel Gâlcă, verdict crunt din partea medicilor

14:01

Răsturnare de situaţie! Decizia luată de Vinicius, după ce a primit cea mai mare ofertă din istoria fotbalului

13:40

Ce se va întâmpla la meciurile din Liga 1 după decesul lui Christoph Daum! Anunţul oficial al LPF

13:30

Cursa Marelui Premiu de Formula 1 al Ţărilor de Jos e în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 15:45

13:30

CFR Cluj – Botoşani, LIVE TEXT, 19:00! Echipa lui Dan Petrescu ţinteşte a doua victorie consecutivă! Echipele probabile

13:28

Cătălin Chirilă a cucerit medalia de bronz la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe, în proba de 500 de metri!

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 VIDEOBenfica – Estrela 1-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Rio Ave 2-0! A fost show pe Dragao 4 FotoCine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi! Imagini rare cu tânărul care o va duce la altar pe Kira Hagi 5 FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România” 6 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling
Citește și