Închide meniul

Monica Niculescu a pierdut dramatic finala de dublu la Trophee Clarins! Meciul a durat peste două ore

Bogdan Stănescu Publicat: 18 mai 2024, 17:22

Reclamă
Monica Niculescu a pierdut dramatic finala de dublu la Trophee Clarins! Meciul a durat peste două ore

Monica Niculescu a pierdut dramatic finala de dublu la Trophee Clarins!

Monica Niculescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Monica Niculescu a pierdut dramatic finala de dublu la Trophee Clarins! Perechea Monica Niculescu/Lin Zhu (România/China) a pierdut, sâmbătă, finala probei de dublu din cadrul turneului de categorie WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Niculescu şi colega sa au fost învinse de echipa Asia Muhammad/Aldila Sutjiadi (SUA/Indonezia), 7-6 (3), 4-6, 11-9, în două ore şi două minute.

Monica Niculescu a pierdut dramatic finala de dublu la Trophee Clarins! Meciul a durat peste două ore

Câştigătoarele turneului au obţinut 5220 de euro şi 125 de puncte, iar Niculescu şi Zhu au primit 3.740 de euro şi 81 de puncte, relatează news.ro.

Vineri, Gabriela Ruse (locul 148 WTA) s-a calificat în semifinale la simplu la turneul WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris.

Ruse a învins-o în sferturi pe Alize Cornet (Franţa, 99 WTA), scor 6-1, 6-2, într-o oră şi 19 minute. În faza următoare, românca o va întâlni pe favorita principală, americanca Emma Navarro, locul 22 WTA.

Reclamă
Reclamă 4

Prin calificarea în semifinale, Gabriela Ruse şi-a asigurat un premiu de 5.222 euro şi 49 de puncte, nota sursa citată.

Simona Halep a jucat şi ea în turneul WTA 125 de la Paris, dar a fost nevoită să abandoneze în primul tur, din pricina unei accidentări.

Simona Halep – McCartney Kessler a fost LIVE TEXT, pe AS.ro. Simona Halep s-a retras în primul tur al turneului Trophee Clarins. La scorul de 2-1 pentru Kessler, în setul secund, românca a cerut time-out medical. Două game-uri a mai rezistat Halep pe teren şi ulterior, a luat decizia de a se retrage de la competiţia din Paris.

Reclamă

Duelul cu ocupanta locul 123 mondial a fost al doilea meci pe care Simona Halep l-a disputat de la revenirea în circuit, după suspendarea pentru dopaj, care a ţinut-o departe de teren până în această primăvară. Prima partidă a disputat-o la Miami, în faţa Paulei Badosa.

Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești”

Virginia Ruzici a dat detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep. Fostul manager al tenismenei din România a dezvăluit ce a simţit Halep înainte de abandonul din primul tur de la Trophee Clarins.

Simona Halep câştigase primul set cu americanca McCartney Kessler, dar a fost nevoită să abandoneze la scorul 7-5, 2-3.

Simona a simțit acea durere și la antrenament. Chiar și venind aici a simțit o ușoară durere. Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești și să te protejezi. Sperăm ca în săptămânile următoare să poată fi competitivă. Mi s-a părut bună în acest meci, a dominat jocul. Dar e păcat…”, a declarat Virginia Ruzici pentru tennisactu.net.

Virginia Ruzici, şi ea câştigătoare la Roland Garros, ca şi Halep, a mărturisit că are în continuare o relaţie foarte bună cu Simona. Virginia Ruzici a cucerit trofeul la Roland Garros în 1978.

Am fost managerul Simonei timp de 14 ani. Ne-am despărțit, dar relația noastră va rămâne aceeași. Suntem foarte apropiate și o încurajez din toată inima. Eu locuiesc la Paris și dacă Simona a venit aici, era normal să ne vedem. Așa că am venit să urmăresc meciul.

Dacă o pot ajuta, o voi face ca fostă jucătoare. Și eu am suferit accidentări destul de grave, în special la genunchi. Trebuie să facă lucrurile bine, să se trateze și să nu revină până nu e recuperată complet. Îi urez mult succes și sper să poată juca din nou la un nivel foarte bun”, a subliniat Virginia Ruzici.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:50

Real Madrid a rămas fără căpitan! Nacho Fernandez s-a despărţit, după 23 de ani, de „galactici”. Mesaj de adio impresionant

14:20

Spaniolii trag un semnal de alarmă înainte de Slovacia – România: „Este o alertă serioasă de blat!”

14:10

Edi Iordănescu, mesaj categoric pentru jucători, înainte de Slovacia – România! Vrea doar victoria: „Luptăm pentru locul 1!”

12:50

FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”

12:48

Novak Djokovic, anunţ radical înainte de Wimbledon 2024: „Dacă nu voi fi la maximul meu, voi da şansa altcuiva să joace”

12:38

Croaţii, acuzaţii fără precedent la EURO 2024, după ce Italia a egalat în al optulea minut de prelungiri: „Favoritul lui Collina”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și