Închide meniul

Monica Niculescu a pierdut finala de dublu la Bad Homburg. Meciul a fost întrerupt în primul set

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 2 iulie 2023, 17:40

Monica Niculescu a pierdut finala de dublu la Bad Homburg. Meciul a fost întrerupt în primul set

Monica Niculescu a pierdut finala de dublu la Bad Homburg

Monica Niculescu şi Eri Hozumi, în turneul de la Bad Homburg / Profimedia Images

Perechea Monica Niculescu/Eri Hozumi (România/Japonia) a pierdut, duminică, finala probei de dublu din cadrul turneului de categorie WTA 250 de la Bad Homburg (Germania).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Niculescu şi Hozumi au fost învinse de echipa Lidziya Marozava/Ingrid Gamarra Martins (Belarus/Brazilia), scor 6-0, 7-6 (3), într-o oră şi 26 de minute.

Monica Niculescu a pierdut finala de dublu la Bad Homburg

Meciul a început sâmbătă, dar a fost întrerupt la scorul de 3-0 în primul set pentru învingătoare, din cauza ploii, relatează news.ro.

Câştigătoarele turneului au fost recompensate cu 10.820 de dolari şi 280 de puncte. Niculescu şi partenera ei de dublu, Eri Hozumi, au obţinut 6.090 de dolari şi 180 de puncte.

Monica Niculescu şi Eri Hozumi au jucat pentru prima oară împreună la turneul din Germania, dotat cu premii totale de 259.303 dolari.

Reclamă

Monica Niculescu deţine 10 titluri WTA la dublu. Românca a jucat alte 22 de finale la dublu, pe care le-a pierdut. Monica Niculescu, ce va împlini 36 de ani pe 25 septembrie, are câştiguri din tenis de peste 6.630.000 de dolari.

Caroline Wozniacki revine pe teren, la 3 ani de la retragerea din tenis: „De-abia aştept”

Caroline Wozniacki revine pe teren, la 3 ani de la retragerea din tenis. Daneza, în vârstă de 32 de ani, a fost în trecut lider mondial timp de 71 de săptămâni şi a câştigat 30 de trofee la simplu, inclusiv Australian Open în 2018.

Caroline Wozniacki şi-a anunţat retragerea înainte de ediţia din 2020 a Australian Open. Ea îşi motiva atunci decizia prin faptul că voia să se dedice familiei. Wozniacki preciza că ea şi soţul ei, fostul baschetbalist din NBA, David Lee, îşi doreau să devină părinţi. Cei doi au acum o fetiţă (Olivia) şi un băieţel (James).

Reclamă 4 / 0/3

În ultimii trei ani, departe de joc, am reuşit să compensez timpul pierdut cu familia mea, am devenit mamă şi acum am doi copii frumoşi pentru care sunt foarte recunoscătoare”, a scris Caroline Wozniacki pe Twitter.

Dar încă mai am obiective pe care vreau să le îndeplinesc. Vreau să le arăt copiilor mei că îţi poţi urma visele indiferent de vârstă sau de rol. Am decis, ca familie, că este momentul. Mă întorc să joc şi abia aştept”, a mai precizat ea.

Caroline Wozniacki crede că poate câştiga US Open şi poate cuceri din nou Australian Open, turneu de Grand Slam pe care îl are în palmares. Wozniacki a învins-o în finala Australian Open 2018 chiar pe românca Simona Halep.

Caroline Wozniacki despre artrita reumatoidă: „Vrei să te dai jos din pat și nu poți”

În acelaşi interviu pentru Marca din 2020, daneza vorbea şi despre artrita reumatoidă, boală de care suferă. Ea a devenit o ambasadoare globală în lupta împotriva bolii respective.

”Am devenit o nouă Caroline. Vine o zi când vrei să te dai jos din pat și nu poți nici măcar să te miști. 

Ești una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume și nu poți să te miști. A fost un șoc să nu pot să-mi mișc brațele. 

Am găsit un reumatolog bun și acum trăiesc o viață în limitele normale. (…) Sunt fericită să ajut oamenii să înțeleagă exact ce este artrita reumatoidă. După ce mi-a luat așa mult să aflu ce am, am decis că îi voi ajuta pe alții în orice fel voi putea”, mai declara Caroline Wozniacki.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și