Închide meniul

Motivul incredibil pentru care Ion Ţiriac nu se uită la meciurile Simonei Halep. Îi cere să uite de locul 1 WTA: „Este extraordinar de rapidă, dar se mişcă prost!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 septembrie 2022, 21:43

Motivul incredibil pentru care Ion Ţiriac nu se uită la meciurile Simonei Halep. Îi cere să uite de locul 1 WTA: „Este extraordinar de rapidă, dar se mişcă prost!

Ion Ţiriac nu o menajează pe Simona Halep: "Este extraordinar de rapidă, dar se mişcă prost!"

Ion Ţiriac şi Simona Halep / Profimediaimages

Ion Ţiriac (83 de ani) nu o menajează pe Simona Halep (30 de ani), campioana noastră care a fost eliminată încă din primul tur la US Open 2022. Fostul jucător de tenis ştie care este marele minus al fostului lider WTA. „Este extraordinar de rapidă, dar se mişcă prost!„, a declarat miliardarul român. S-a aflat şi care este motivul incredibil pentru care Ion Ţiriac nu se uită la meciurile Simonei Halep

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ţiriac a şi lăudat-o pe „Simo”, despre care spune că e una dintre marile personalităţi ale României. E convins că Halep nu are de ce să se retragă prea curând şi o vede jucând tenis până la 36 de ani.

Motivul incredibil pentru care Ion Ţiriac nu se uită la meciurile Simonei Halep

Totuşi, Ţiriac nu crede că Simona Halep mai poate spera la revenirea pe primul loc în clasamentul mondial. De luni, românca va coborî pe locul 9 WTA.

Halep este un fenomen care s-a născut exact ca Năstase. Simona Halep datorează totul familiei care a împins-o și pe urmă ei însăși, care s-a sacrificat fizic și psihic.

Un multitalent, o jucătoare care a avut mult succes, care a făcut o diferență mare în România în lumea sporturilor și probabil că o să rămână una din cele mai mari personaje ale societății române, nu numai a sportului românesc.

Reclamă

Simona Halep are un caracter bine definit al ei, care cu partea bună, partea medie și partea mai puțin bună e încă destul de tânără pentru tenis. Mai poate să ducă sigur în tenis de încă cinci sau șase ani dacă vrea, dar doi, trei ani poate să-i ducă foarte bine.

Atenție numărul unu, greu cu generația de astăzi. Numărul unu e departe, după părerea mea. Da! Atâta timp cât este competitivă, sigur că merită să joace. Ca să ajungi pe numărul unu e puțin mai greu. După câte văd joacă destul de puțin la turnee, nu se înghesuie la turnee„, a declarat Ion Ţiriac pentru antena3.ro.

Fostul mare jucător de tenis a dezvăluit că nu mai poate urmări meciurile Simonei din cauza unei „deformări profesionale”.

Reclamă 4 / 0/3

Eu în primul rând la tenis am o deformare profesională atât de mare încât nu pot să mă bucur de un meci de tenis. Mă bucur de fotbal.

Eu am spus totdeauna și spun un lucru care e foarte greu de înțeles pentru un telespectator sau chiar pentru un sportiv din când. Simona este o jucătoare extraordinar de rapidă, dar care se mișcă prost„, a precizat miliardarul român.

Simona Halep a divorţat de Toni Iuruc

Simona Halep trece printr-un moment dificil în viaţa privată. Tocmai a divorţat de Toni Iuruc, cel cu care se căsătorise în urmă cu un an. Cei doi s-au despărţit oficial la un birou notarial din nordul Capitalei. Şi-au spus adio într-un moment în care făceau pregătiri pentru o nuntă spectaculoasă, cu peste 300 de invitaţi.

„Eu şi Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea şi să trateze cu decenţă şi discreţie acest subiect„, a scris Simona Halep pe contul ei de Instagram.

Simona Halep nu şi-a dorit să ofere nicio declaraţie în momentul în care a părăsit biroul notarial din Bucureşti, dar a zâmbit la scurt timp după ce a semnat actele de divorţ.

Nici fostul soţ al Simonei nu şi-a dorit să facă foarte multe comentarii pe seama despărţirii, dar a avut o remarcă total surprinzătoare.

„Fac o glumă! Eliminarea din turul I de la US Open„, a spus Toni Iuruc, potrivit wowbiz.ro.

Reclamă

Gluma de necrezut vine la scurt timp după ce „Simo” a fost eliminată din ultimul turneu de Grand Slam al anului. Campioana noastră a părăsit prematur US Open, fiind eliminată de o jucătoare venită din calificări, Daria Snigur. Românca a pierdut în trei seturi, scor 2-6, 6-0, 4-6.

Recomandări
  • Ion Ţiriac, declaraţii surprinzătoare despre Simona Halep
  • Cât crede că mai poate juca „Simo” tenis şi ce spune despre locul 1 WTA

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 Vezi toate știrile
Citește și