Închide meniul

Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep! Mesaj superb pentru „Simo”: „Abia aștept să o văd la Madrid sau Roland Garros”

Alex Ioniță Publicat: 13 aprilie 2024, 18:22

Reclamă
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep! Mesaj superb pentru „Simo: „Abia aștept să o văd la Madrid sau Roland Garros

Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep

Nadia Comăneci / Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep. Fosta campioană olimpică la gimnastică a declarat că se bucură foarte mult de revenirea pe teren a Simonei Halep, după suspendarea de dopaj, şi a menţionat că aşteaptă să o vadă jucând la Madrid şi Roland Garros.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mă bucur foarte mult să o revăd pe teren pe Simona Halep. Este acolo unde îşi doreşte să fie. Aştept să o văd jucând, probabil la Madrid sau la Roland Garros”, a menţionat Nadia Comăneci, care a fost prezentă, sâmbătă, la conferinţa de presă organizată cu ocazia tragerii la sorţi a tabloului principal la turneul de tenis Ţiriac Open, care se va desfăşura la Baza Sportivă Năstase/Marica din Capitală.

Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep

Nadia Comăneci susţine că şansele cele mai mari ale României de a avea o gimnastă într-o finală la Jocurile Olimpice sunt la bârnă, notează agerpres.ro.

„Echipa României s-a calificat şi mă bucur că fetele vor participa la Jocurile Olimpice. Ce am observat la generaţia de azi este că ele sunt foarte competitive şi îşi doresc foarte mult un rezultat bun. Rămâne să vedem ce se va întâmpla. Potenţialul pe hârtie îl cunoaştem, acum depinde şi cum vor executa şi calificările. O să am ocazia să le văd pe fete, pe Sabrina, în zilele următoare şi sper să fie bine. Dar avem posibilitatea de finală, cu siguranţă. Eu cred că la bârnă avem şansa noastră de finală”, a explicat fosta gimnastă.

Întrebată dacă această ediţia de la Paris poate fi una de succes pentru România, Nadia Comăneci a răspuns: „Dacă vorbim de toate sporturile, da, cu siguranţă. Particular, în gimnastică, nu ştiu. Eu voi fi la Paris şi sigur voi reuşi să văd câteva discipline, dar prioritar va fi să văd gimnastica. Sperăm ca această muncă a sportivilor români va aduce lauri la Paris”.

Reclamă

„Mai iei suplimente?” Simona Halep a dat cărţile pe faţă

Simona Halep a dat cărţile pe faţă, în interviul pe care l-a acordat jurnaliştilor americani chiar la Bucureşti. Cei de la tennis.com au zburat în capitala României pentru a discuta cu fostul număr 1 mondial.

Simona Halep continuă pregătirea pentru sezonul de zgură, după ce a revenit în circuit la Miami. Românca trebuia să evolueze la Oeiras, dar o accidentare i-a dat planurile peste acum.

Halep se pregăteşte la Bucureşti pentru turneele următoare. În capitala României au venit şi jurnaliştii de la tennis.com, care i-au luat româncei un interviu. Discuţia nu a fost încă publicată, dar cei care au călătorit în capitala României au făcut un scurt rezumat al discuţiei cu dubla câştigătoare de Grand Slam care i-a surprins:

Reclamă 4 / 0/3

„Nu a venit înarmată cu notițe, puncte de discuție, declarații de avocat sau vorbe manipulatoare. A petrecut o oră răspunzând la toate întrebările, fără să evite vreuna.

Încă este furioasă pe un sistem care i-a greșit, din punctul ei de vedere? Da. Au fost momente în care a luat în considerare să renunțe pur și simplu? Da. Este nervoasă pe fostul ei antrenor, Patrick Mouratoglou, care i-a recomandat și a obținut suplimentele? Nu. Încă ia suplimente? Surprinzător, da. A savurat revenirea în competiții? Da. Se vede câștigând numeroase Grand Slam-uri? Poate că nu.

Halep are 32 de ani acum. În clasament, practic nu există (numărul 1.144, pentru a fi preciși). Chiar dacă și-a păstrat forma fizică pe timpul absenței sale, nu are ritm și meciuri în picioare. Va reveni însă. Își va înfrunta adversarele. Va răspunde la întrebări. Va confrunta realitatea. Va merge înainte”, au scris cei de la tennis.com, despre interviul cu Simona Halep.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” Vezi toate știrile
Citește și