Închide meniul

„Mai iei suplimente?” Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 13 aprilie 2024, 11:50 / Actualizat: 13 aprilie 2024, 13:06

„Mai iei suplimente? Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani

"Mai iei suplimente?" Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani

Simona Halep, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Simona Halep a dat cărţile pe faţă, în interviul pe care l-a acordat jurnaliştilor americani chiar la Bucureşti. Cei de la tennis.com au zburat în capitala României pentru a discuta cu fostul număr 1 mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep continuă pregătirea pentru sezonul de zgură, după ce a revenit în circuit la Miami. Românca trebuia să evolueze la Oeiras, dar o accidentare i-a dat planurile peste acum.

„Mai iei suplimente?” Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani

Halep se pregăteşte la Bucureşti pentru turneele următoare. În capitala României au venit şi jurnaliştii de la tennis.com, care i-au luat româncei un interviu. Discuţia nu a fost încă publicată, dar cei care au călătorit în capitala României au făcut un scurt rezumat al discuţiei cu dubla câştigătoare de Grand Slam care i-a surprins:

„Nu a venit înarmată cu notițe, puncte de discuție, declarații de avocat sau vorbe manipulatoare. A petrecut o oră răspunzând la toate întrebările, fără să evite vreuna.

Încă este furioasă pe un sistem care i-a greșit, din punctul ei de vedere? Da. Au fost momente în care a luat în considerare să renunțe pur și simplu? Da. Este nervoasă pe fostul ei antrenor, Patrick Mouratoglou, care i-a recomandat și a obținut suplimentele? Nu. Încă ia suplimente? Surprinzător, da. A savurat revenirea în competiții? Da. Se vede câștigând numeroase Grand Slam-uri? Poate că nu.

Reclamă

Halep are 32 de ani acum. În clasament, practic nu există (numărul 1.144, pentru a fi preciși). Chiar dacă și-a păstrat forma fizică pe timpul absenței sale, nu are ritm și meciuri în picioare. Va reveni însă. Își va înfrunta adversarele. Va răspunde la întrebări. Va confrunta realitatea. Va merge înainte”, au scris cei de la tennis.com, despre interviul cu Simona Halep.

Simona Halep, dată pe spate de Carlos Martinez, noul ei antrenor: „Mă ajută să mă redescopăr”. Ce calităţi are spaniolul

După o săptămână intensă de antrenamente alături de spaniol, Simona Halep a vorbit despre antrenorul recomandat chiar de Darren Cahill. Românca este încântată de noua colaborare şi a vorbit despre lucrurile care au impresionat-o la spaniolul de 49 de ani:

Reclamă 4 / 0/3

„Avem o săptămână de când lucrăm împreună, a fost una intensă. Am muncit destul de mult, poate mai mult decât mă aşteptam. Are un stil pe placul meu. E energic, mă corectează, îmi spune adevărul când nu dau bine. E bine să te încurajeze, dar trebuie să îţi spună şi realitatea. Îmi spune ce trebuie să îmbunătăţesc, dar o face într-un mod pozitiv. Este o persoană care mă ajută să mă redescopăr. Nu este uşor din punct de vedere emoţional, dar sunt pregătită şi mă bucur să lucrez cu el.

Acum se formează încrederea, redescopăr ritmul meciurilor, antrenamentelor grele. M-am antrenat şi în pauză, dar nu ai aceeaşi motivaţie. Îmi place, îl respect, îl admir şi cred că, dacă prima săptămână a mers bine, lucrurile vor merge bine şi în continuare. Vom face o analiză după Roland Garros”, a declarat Simona Halep, la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și