Închide meniul

Naomi Osaka s-a despărţit de Wim Fissette! Anunţul făcut de fostul antrenor al Simonei Halep

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 iulie 2022, 13:57

Naomi Osaka s-a despărţit de Wim Fissette! Anunţul făcut de fostul antrenor al Simonei Halep

Naomi Osaka s-a despărţit de Wim Fissette

Naomi Osaka şi Wim Fissette, în timpul unui antrenament / Getty Images

Naomi Osaka s-a despărţit de Wim Fissette. Ruptura a fost anunţată de antrenorul belgian pe reţelele sociale. Fissette a antrenat-o timp de doi ani şi jumătate pe fostul număr 1 mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fissette, în vârstă de 42 de ani, a antrenat anterior mai multe campioane, printre care Kim Clijsters, Victoria Azarenka, Simona Halep şi Angelique Kerber.

Naomi Osaka s-a despărţit de Wim Fissette

„A fost un privilegiu să o antrenez pe Naomi din 2019 şi să văd ce campioană a devenit. A fost incredibil să faci parte din această aventură. Mulţumesc… Îţi doresc numai bine şi acum mă voi dedica următorului capitol din viaţa mea”, a scris Fissette.

În timpul colaborării cu Fissette, Osaka a câştigat două titluri de Grand Slam (US Open în 2020 şi Australian Open în 2021).

Locul 38 WTA, Osaka, în vârstă de 24 de ani, nu a mai jucat de la înfrângerea sa din primul tur de la Roland-Garros din cauza unei accidentări la tendonul lui Ahile.

Reclamă

Naomi Osaka a izbucnit în lacrimi la Indian Wells

Nipona a avut parte de un moment dificil în acest an, la Indian Wells. Învinsă de rusoaica Veronika Kudermetova, în turul al doilea, Osaka a fost jignită de o spectatoare la începutul meciului, a izbucnit în plâns de mai multe ori şi a luat microfonul de pe teren şi a vorbit publicului după meci.

La finalul jocului, Veronika Kudermetova a răspuns întrebărilor la interviul de pe teren, aşa cum face orice jucătoare a după o victorie obţinută pe centralul de la Indian Wells. La câţiva metri de jucătoarea rusă, Naomi Osaka şi-a aranjat lucrurile şi şi-a pus geanta cu rachete pe umeri.

Naomi Osaka, în lacrimi la Indian Wells

”Simt că am plâns destul. Vreau doar să spun că am mai fost chinuită de jigniri și înainte și nu m-a deranjat atât de mult. Dar să se întâmple aici. Am văzut un videoclip cu Serena și Venus care au pățit același lucru tot aici.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă nu l-ați văzut, ar trebui. A intrat în capul meu și s-a repetat destul de mult. Încerc să nu plâng. Felicitări adversarei mele”, a spus Naomi Osaka, la interviul susținut pe teren, după eșecul usturător cu Veronika Kudermetova.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 Vezi toate știrile
Citește și