Închide meniul

Nick Kyrgios şi Mike Tyson, interviu de colecţie! Australianul a dezvăluit cel mai dificil adversar din „The Big 3”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 5 octombrie 2023, 14:14

Nick Kyrgios şi Mike Tyson, interviu de colecţie! Australianul a dezvăluit cel mai dificil adversar din „The Big 3

Nick Kyrgios şi Mike Tyson, interviu de colecţie

Nick Kyrgios, în timpul unui interviu / Profimedia

Nick Kyrgios şi Mike Tyson au realizat un interviu de colecţie. Australianul nu a mai jucat din luna iunie, la Stuttgart, din cauza problemelor la gleznă şi încheietură. Chiar dacă nu a oferit o dată în ceea ce priveşte revenirea în circuit, finalistul de la Wimbledon 2022 este activ în afara terenului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nick Kyrgios a vorbit cu Mike Tyson în cadrul unui interviu de colecţie despre viaţa şi cariera sa. Australianul a vorbit şi despre meciurile cu Novak Djokovic, Rafael Nadal şi Roger Federer şi a dezvăluit cel mai dificil adversar din cei trei mari jucători.

Nick Kyrgios şi Mike Tyson, interviu de colecţie!

Australianul a vorbit despre duelurile cu Novak Djokovic, Rafael Nadal şi Roger Federer. Chiar dacă acesta consideră că Novak Djokovic este cel mai mare jucător din toate timpurile, Kyrgios este de părere că elveţianul a fost cel mai dificil adversar al său.

„Djokovic este cel mai mare din toate timpurile. Are 24 de turnee de Grand Slam şi cred că va mai câştiga. Nu cred că primeşte respectul cuvenit.

Cu Nadal am jucat foarte bine, am avut succes cu el (n.r. Kyrgios are trei victorii cu Nadal, două cu Djokovic şi una cu Federer), dar tot m-a bătut de multe ori.

Reclamă

Federer putea să te facă să te simţi foarte prost. Indiferent unde jucai, era favoritul publicului. Jucai cu el în Europa, America, Australia… toată lumea voia ca Federer să câştige. Cred că Novak este cel mai mare din toate timpurile, dar Federer, pentru mine, a fost cel mai dificil din echipă. Avea ceva foarte agresiv şi nu te lăsa să respiri”, a declarat Nick Kyrgios, citat de puntodebreak.com.

Nick Kyrgios în meciurile directe cu Novak Djokovic, Rafael Nadal şi Roger Federer:

Jannik Sinner, campion la Beijing!

Jannik Sinner este noul campion al turneului ATP 500 de la Beijing. Italianul de 22 de ani l-a înins pe Daniil Medvedev (3 ATP), scor 7-6(2), 7-6(2), după 2 ore şi 3 minute de joc.

Reclamă 4 / 0/3

Ultimul act de la Beijing a fost extrem de echilibrat. Fără break-uri, ambele seturi s-au decis în tie-break, acolo unde italianul a fost mai inspirat.

În primul set au fost doar trei mingi de break, una pentru Medvedev şi două pentru Sinner, în timp ce în setul al doilea, italianul a avut trei mingi de break în al treilea game.

Titlul de la Beijing este al nouălea titlu al italianului şi al treilea din 2023. El s-a mai impus în acest an la Montpellier şi la turneul ATP Masters 1000 de la Toronto, ambele pe hard. De altfel, toate titlurile lui Sinner, cu excepţia celui de la Umag (zgură), au fost obţinute pe hard.

Jannik Sinner va primi un cec de 679.550 de dolari pentru titlul de la Beijing şi 500 de puncte în clasamentul ATP. Finalistul Daniil Medvedev va primi un cec de 365.640 de dolari şi 300 de puncte ATP.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și