Închide meniul

Jannik Sinner, campion la Beijing! Italianul l-a învins pe Daniil Medvedev în finală

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 4 octombrie 2023, 17:25

Jannik Sinner, campion la Beijing! Italianul l-a învins pe Daniil Medvedev în finală

Jannik Sinner, campion la Beijing

Jannik Sinner, în finala cu Daniil Medvedev de la Beijing / Profimedia

Jannik Sinner este campion la Beijing! În ultimul act, italianul care va urca pe locul 4 ATP l-a învins pe Danill Medvedev.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sinner s-a impus cu 7-6(2), 7-6(2), după 2 ore şi 3 minute de joc. Aceasta a fost prima victorie a lui Sinner în faţa lui Medvedev, după ce a pierdut precedentele şase întâlniri în faţa acestuia.

Jannik Sinner, campion la Beijing!

Jannik Sinner este noul campion al turneului ATP 500 de la Beijing. Italianul de 22 de ani l-a înins pe Daniil Medvedev (3 ATP), scor 7-6(2), 7-6(2), după 2 ore şi 3 minute de joc.

Sinner l-a învins pe Medvedev în premieră, rusul fiind câştigătorul precedentelor şase întâlniri. Toate meciurile dintre cei doi au avut loc pe hard.

Reclamă

Ultimul act de la Beijing a fost extrem de echilibrat. Fără break-uri, ambele seturi s-au decis în tie-break, acolo unde italianul a fost mai inspirat.

În primul set au fost doar trei mingi de break, una pentru Medvedev şi două pentru Sinner, în timp ce în setul al doilea, italianul a avut trei mingi de break în al treilea game.

Titlul de la Beijing este al nouălea titlu al italianului şi al treilea din 2023. El s-a mai impus în acest an la Montpellier şi la turneul ATP Masters 1000 de la Toronto, ambele pe hard. De altfel, toate titlurile lui Sinner, cu excepţia celui de la Umag (zgură), au fost obţinute pe hard.

Reclamă 4 / 0/3

Jannik Sinner va primi un cec de 679.550 de dolari pentru titlul de la Beijing şi 500 de puncte în clasamentul ATP. Finalistul Daniil Medvedev va primi un cec de 365.640 de dolari şi 300 de puncte ATP.

Ion Ţiriac, încă o reacţie dură despre situaţia Simonei Halep

Ion Ţiriac a avut încă o reacţie dură despre situaţia Simonei Halep, după suspendarea drastică de 4 ani primită. Miliardarul român susţine că singura vină a dublei câştigătoare de Grand Slam este că nu şi-a obligat echipa să scrie lista de medicamente.

„Cu Simona Halep se complică treburile şi mai mult începe ea să aibă dreptate decât altcineva. De ce? Uite acum ce a făcut Gazeta Sporturilor cu doi jurnalişti, trimiţându-i acolo, ce au aflat şi pe lângă asta, dup-aia s-au închis toate acestei căi care puteau fi atacate, au fugit toţi ca şobolanii. De ce? Unde?

Ea are o singură vină, părerea mea. Faptul că nu a verificat ca echipa ei să îi scrie lista aia de medicamente ce a luat acolo, cum a făcut Andreea Răducanu. Aici, echipa ei trebuia să justifice de ce i-a dat, cum i-a dat şi aşa mai departe.

Nu poţi să-mi spui că vineri e negativă şi luni e pozitivă, iar comisia asta care a judecat-o să spună `suntem de acord că a fost viciată.”, a spus Ţiriac, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și