Închide meniul

Novak Djokovic a anunţat că Rafael Nadal e principalul favorit de la Roland Garros 2024

Dan Roșu Publicat: 22 mai 2024, 8:59

Reclamă
Novak Djokovic a anunţat că Rafael Nadal e principalul favorit de la Roland Garros 2024

Novak Djokovic a anunţat că Rafael Nadal e principalul favorit de la Roland Garros 2024

Rafael Nadal, cu trofeul de la Roland Garros - Profimedia Images

Novak Djokovic a anunţat că Rafael Nadal e principalul favorit de la Roland Garros 2024. Chiar dacă a disputat doar 11 meciuri oficiale în acest sezon, Rafa e văzut pornind cu prima şansă pentru cele 14 titluri de la Paris, un record absolut pe zgură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bookmakerii nu sunt de aceeaşi părere. Nadal e al şaptele favorit, speciliştii oferindu-i o cotă de 20 la adjudecarea trofeului. Primul la acest capitol este Carlos Alcaraz (3), el fiind urmat de Novak Djokovic (3.75) şi de Jannik Sinner (5).

Novak Djokovic a anunţat că Rafael Nadal e principalul favorit de la Roland Garros 2024

„Anul acesta este mai deschis ca oricând. Casper Ruud este cu siguranță unul dintre cei cinci jucători care sunt candidați la victorie. Îi mai avem pe Alexander Zverev, Andrey Rublev, Stefanos Tsitsipas – toți jucătorii care au câștigat un turneu important pe această suprafață în acest an.

Dar când vorbești despre Roland Garros și Nadal este acolo, el este întotdeauna cel mai mare favorit pentru mine. După tot ceea ce a făcut pe terenurile de la Roland Garros, este normal, cu tot respectul, să îl pun ca fiind cel mai mare favorit”, a spus Djokovic, conform eurosport.ro.

Italianul Jannik Sinner, locul 2 mondial, şi-a reluat antrenamentele

Jannik Sinner a revenit la antrenamente cu doar o săptămână înainte de turneul de Grand Slam de la Roland Garros (26 mai – 9 iunie).

Reclamă
Reclamă 4

Jannik Sinner a revenit la antrenamente cu doar o săptămână înainte de Openul Franţei (26 mai – 9 iunie). Sâmbătă, pe contul său X, numărul 2 mondial a postat două fotografii în care apare ţinând în mână o rachetă pe un teren de tenis.

Absent de la începutul lunii mai din cauza unei accidentări la şoldul drept la Madrid, el s-a retras înainte de a se confrunta cu Felix Auger-Aliassime în sferturile de finală. El s-a retras şi de la turneul de la Roma.

După retragerea sa de la Madrid, a pus sub semnul întrebării participarea sa la turneul de la Porte d’Auteuil. „Nu voi juca la Openul Franţei decât dacă voi fi 100%. Dacă există chiar şi o umbră de îndoială, va trebui să mă gândesc la asta. Nu vreau să-mi irosesc trei ani din carieră din cauza unui tratament prost”, a declarat el într-o conferinţă de presă.

Reclamă

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:31

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:10

LIVE TEXTAnglia – Slovenia și Danemarca – Serbia se joacă ACUM! Luptă strânsă pentru calificarea în „optimile” EURO 2024

23:07

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

22:35

Rapid a jucat primele două amicale din cantonamentul din Slovenia. Cum s-au descurcat giuleștenii lui Neil Lennon

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și