Închide meniul

Novak Djokovic a cerut să fie transferat de la hotelul unde este ținut în condiții inumane! Situație explozivă în Australia

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 ianuarie 2022, 12:02

Novak Djokovic a cerut să fie transferat de la hotelul unde este ținut în condiții inumane! Situație explozivă în Australia

Novak Djokovic, în centrul unui scandal uriaș

Profimedia

Liderul ATP Novak Djokovici a cerut să fie transferat de la centrul din Melbourne în care se află acum, pentru a se putea antrena înaintea Australian Open, au anunţat, sâmbătă, avocaţii săi, potrivit AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic a cerut să fie transferat de la hotelul unde este ținut în condiții inumane

Djokovici a fost plasat la centrul Park Hotel după sosirea în Australia, “în ciuda solicitărilor sale de a fi transferat”, au notat avocaţii într-o cerere depusă la un tribunal federal.

Avocaţii au explicat şi că sportivul beneficia de o derogare în ceea ce priveşte vaccinarea, deoarece a contractat virusul în decembrie.

Novak Djokovici a sosit la Melbourne cu un zbor Emirates de la Dubai, miercuri, la scurt timp după ora 23.00 AEST (n.r. – 15.00, ora României). El a fost ţinut în aeroport peste opt ore. După ce ce i-a fost anulată viza, sârbul a fost transferat la un hotel de carantină din Melbourne, folosit ca un centru de detenţie pentru imigranţi, până când va putea părăsi ţara. El a făcut apel şi acesta va fi judecat luni.

Când s-a infectat Novak Djokovic cu Covid-19 și cum a primit scutirea medicală

Novak Djokovici a beneficiat de o exceptare de la măsura obligativităţii vaccinării atunci când a intrat în Australia, deoarece a fost infectat recent cu coronavirus, au precizat avocaţii sportivului în documente depuse în instanţă, potrivit bbc.com.

Reclamă

Data primului test Covid PCR cu rezultat pozitiv a fost 16 decembrie 2021. Au trecut 14 zile şi domnul Djokovici nu a avut simptome nici de febră şi nici de probleme respiratorii în ultimele 72 de ore”, au menţionat avocaţii.

Ei au precizat că lui Djokovic i s-a emis Certificatul de Exceptare de către o comisie independentă medicală angajată de Tennis Australia, decizia fiind validată şi de o comisie a guvernului local, informează news.ro.

Condiţii inumane pentru Novak Djokovic!

Novak Djokovic plăteşte pentru faptul că a vrut să intre în Australia nefiind vaccinat. Deşi a prezentat o adeverinţă medicală, aceasta nu i-a fost recunoscută şi i s-a anulaz viza. Până luni, când se va judeca recursul său, sârbul este nevoit să stea în condiţii absolut groaznice. Mâncarea primită de liderul mondial ATP în hotelul în care l-au închis autoritățile australiene este alterată. Imaginile apărute din interior sunt absolut incredibile.

Reclamă 4 / 0/3

Cei de acolo spun că personalul hotelului din cartierul Carlton le-a dat mâncare cu viermi și mucegai la cină. Este vorba despre castroane de pui și broccoli cu viermi și bucăți de pâine mucegăite. „Am fost șocat de mâncarea pe care ne-au dat-o! Pur și simplu ni se pune viața în pericol”, a declarat Mustafa Salah, un solicitant de azil irakian izolat în același hotel cu Novak Djokovic, conform. sbs.com.au„Nici un animal nu poate mânca acest tip de hrană. De asemenea, nu există mașini de spălat, ne spălăm rufele cu mâna. Nici sală de sport și nici nu putem ieși la aer curat”, a mai dezvăluit Salah.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și