Închide meniul

Novak Djokovic a recunoscut în faţa autorităţilor australiene că nu este vaccinat şi că a fost infectat cu Covid-19: „Am avut de două ori!” Dialogul purtat de Nole cu poliţiştii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 ianuarie 2022, 10:08

Novak Djokovic a recunoscut în faţa autorităţilor australiene că nu este vaccinat şi că a fost infectat cu Covid-19: „Am avut de două ori! Dialogul purtat de Nole cu poliţiştii

Novak Djokovic a recunoscut că nu este vaccinat

Profimedia

The Guardian a prezentat discuţia avută de tenismenul Novak Djokovic cu oficialul forţelor de frontieră care l-a intervievat la sosirea în Australia, joia trecută. Sârbul a recunoscut că nu este vaccinat, dar a precizat că a fost infectat de două ori cu virsul Sars-CoV-2, scrie news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Discuţia din Novak Djokovic şi autorităţile din Australia

Oficial: Mulţumesc. Deci, care au fost motivele pentru care aţi călătorit în Australia, astăzi?

Djokovic: Sunt un jucător profesionist de tenis şi principalul motiv pentru care vin în Australia este participarea la Australian Open de la Melbourne, Victoria.

Oficial: Mulţumesc. Acum întrebare legată de vaccinare, sunteţi vaccinat?

Djokovic: Nu sunt vaccinat.

Oficial: Pentru Covid-19? Nu sunteţi vaccinat?

Reclamă

Djokovici: Nu sunt vaccinat.

Oficial: Mulţumesc. Aţi avut vreodată Covid?

Djokovic: Da.

Reclamă 4 / 0/3

Oficial: Când?

Djokovic: Am avut Covid de două ori, am avut Covid în iunie 2020 şi am avut Covid recent în… Am fost testat pozitiv… PCR… 16 decembrie 2021.

Până acum, Novak Djokovic a refuzat să spună public dacă s-a vaccinat sau nu împotriva coronavirusului. Instanţa din Melbourne a revocat, luni, anularea de către autorităţile federale australiene a vizei de intrare în ţară a tenismenului sârb Novak Djokovic.

Citește și:

Sârbii au sărbătorit victoria lui Novak Djokovic! ”Novak a bătut Australia! Statul, îngenuncheat”

Presa din Serbia a luat foc după ce Novak Djokovic a câștigat procesul cu autoritățile australiene și va putea participa, cel mai probabil, la primul Grand Slam al anului.

„Novak a bătut Australia! Statul, îngenuncheat”, au notat cei de la blic.rs”Pentru mândrie, pentru toți cei care au ieșit în stradă, pentru toți cei care l-au susținut din toată lumea – Djokovic a câștigat în Australia, așa cum o face întotdeauna!

De data aceasta în afara terenului de tenis, după un proces care a durat multe ore și care tocmai s-a terminat. Aceasta nu este doar victoria lui Novak Djokovic, cel mai bun tenismen din lume, este ceva ce toată Serbia aștepta după marea hărțuire de la Melbourne”, au mai notat sârbii.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și