Închide meniul

Novak Djokovic, despre absenţa lui Rafael Nadal, de la Roland Garros: „Sincer să fiu nu mi-e dor să-l văd pe tablou aici”

Dan Roșu Publicat: 27 mai 2023, 19:24

Novak Djokovic, despre absenţa lui Rafael Nadal, de la Roland Garros: „Sincer să fiu nu mi-e dor să-l văd pe tablou aici

Novak Djokovic, despre absenţa lui Rafael Nadal, de la Roland Garros

Rafael Nadal şi Novak Djokovic / Profimedia Images

  • Rafael Nadal are 14 titluri la Roland Garros
  • Carlos Alcaraz e favoritul bookmakerilor, în lipsa lui Rafa

Novak Djokovic a vorbit despre absenţa lui Rafael Nadal de la Roland Garros 2023. Sârbul a glumit când a spus că nu îi va fi dor de cel care a câştigat 14 titluri la Openul francez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi s-au întâlnit la Roland Garros de nu mai puţin de 10 ori, iar Rafael Nadal şi-a trecut în cont opt victorii, faţă de cele două obţinute de Nole. Ultima întâlnire dintre cei doi a avut loc chiar la Paris, în 2022, iar Rafa s-a impus, în sferturi.

În lipsa lui Rafael Nadal, Carlos Alcaraz e favoritul bookmakerilor, cu o cotă de 2.35. El este urmat chiar de Djokovic (3.25).

Reclamă

Novak Djokovic, despre absenţa lui Rafael Nadal, de la Roland Garros

„Faptul că Rafael Nadal nu joacă la Roland Garros e o mare pierdere pentru tenis. Sincer să fiu nu mi-e dor să-l văd pe tablou aici (râde). Nu am avut prea mult succes aici cu el pe tablou. Dar mereu vrei să îi vezi pe cei mai buni jucând la turneele mari, e fără îndoială o mare pierdere.

Sper să revină măcar de la sfârșitul acestui an. Faptul că nu joacă anul acesta la Roland Garros deschide tabloul pentru foarte mulți jucători, pentru că altfel ar fi fost favoritul clar.

Reclamă

Când a anunțat că 2024 va fi ultimul său sezon în circuit, am simțit că și o parte din mine va pleca odată cu el. El a fost unul dintre cei mai mari factori de motivație din cariera mea, m-a făcut să reflectez asupra carierei mele și m-am simțit emoționat. Am avut o rivalitate extraordinară, ne-am împins unul pe celălalt spre rezultate și mai mari. Anunțul lui mă face să mă întreb cât timp voi mai juca și eu”, a spus Djokovic, citat de eurosport.ro.

Reacţia lui Carlos Alcaraz, după ce Rafael Nadal a anunţat că nu va juca la Roland Garros

Reacţia lui Carlos Alcaraz, după ce Rafael Nadal a anunţat că nu va juca la Roland Garros, nu a întârziat să apară. Liderul mondial s-a declarat întristat de vestea dată de „El Matador”, însă speră ca acesta să poată reveni pe teren, pentru a-şi încheia cariera aşa cum merită.

Rafael Nadal a susţinut o conferinţă de presă, şi a anunţat că nu va putea participa la Roland Garros. Campionul iberic a mărturisit, totodată, că se va retrage din tenis anul viitor.

Reclamă 4 / 0/3

„Mult succes, Rafa! Foarte dureros şi trist faptul că nu poţi juca la Roland Garros, şi nici în restul sezonului, dar sper ca 2024 să fie un sezon grozav pentru tine şi să poţi spune adio tenisului ca un mare campion ce eşti!”, se arată în mesajul postat de Carlos Alcaraz, pe contul oficial de Twitter.

Rafael Nadal va rata ediţia din acest an a Roland Garros, după 18 participări consecutive. Ibericul este şi campion en-ttre, sezonul trecut câştigand Grand Slam-ul parizian pentru a 14 oară.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: "Te iubesc"
ATP • 27 mart., 11:25
Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: „Te iubesc”
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells
ATP • 23 mart., 21:52
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells! Posibil duel „de foc” cu Rafael Nadal
Novak Djokovic a fost eliminat incredibil de la Indian Wells
ATP • 12 mart., 9:34
Novak Djokovic a fost eliminat incredibil de la Indian Wells! Liderul ATP, învins de un italian de 20 de ani. Eşec fără precedent
Novak Djokovic a stabilit o nouă bornă incredibilă, după victoria de la Indian Wells! Sârbul vine după recordul lui Rafael Nadal
ATP • 10 mart., 13:12
Novak Djokovic a stabilit o nouă bornă incredibilă, după victoria de la Indian Wells! Sârbul vine după recordul lui Rafael Nadal
Novak Djokovic a dat gol într-un amical și l-a imitat pe Cristiano Ronaldo
Tenis • 9 mart., 13:55
Novak Djokovic a dat gol într-un amical și l-a imitat pe Cristiano Ronaldo. S-a bucurat în stilul superstarului de la Al-Nassr