Închide meniul

Reacţia lui Carlos Alcaraz, după ce Rafael Nadal a anunţat că nu va juca la Roland Garros: „Foarte dureros!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 mai 2023, 20:06

Reacţia lui Carlos Alcaraz, după ce Rafael Nadal a anunţat că nu va juca la Roland Garros: „Foarte dureros!

Reacţia lui Carlos Alcaraz, după ce Rafael Nadal a anunţat că nu va juca la Roland Garros

Carlos Alcaraz şi Rafael Nadal, în timpul unui meci/ Profimedia

Reacţia lui Carlos Alcaraz, după ce Rafael Nadal a anunţat că nu va juca la Roland Garros, nu a întârziat să apară. Liderul mondial s-a declarat întristat de vestea dată de „El Matador”, însă speră ca acesta să poată reveni pe teren, pentru a-şi încheia cariera aşa cum merită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rafael Nadal a susţinut o conferinţă de presă, şi a anunţat că nu va putea participa la Roland Garros. Campionul iberic a mărturisit, totodată, că se va retrage din tenis anul viitor.

Reacţia lui Carlos Alcaraz, după ce Rafael Nadal a anunţat că nu va juca la Roland Garros

Carlos Alcaraz i-a urat succes lui Rafael Nadal, după ce acesta a dezvăluit că va mai putea evolua abia spre finalul anului.

De asemenea, liderul mondial speră să-l revadă pe teren cât mai repede pe „El Matador”, pentru ca acesta să poată spune adio tenisului aşa cum merită.

„Mult succes, Rafa! Foarte dureros şi trist faptul că nu poţi juca la Roland Garros, şi nici în restul sezonului, dar sper ca 2024 să fie un sezon grozav pentru tine şi să poţi spune adio tenisului ca un mare campion ce eşti!”, se arată în mesajul postat de Carlos Alcaraz, pe contul oficial de Twitter.

Reclamă

Rafael Nadal va rata ediţia din acest an a Roland Garros, după 18 participări consecutive. Ibericul este şi campion en-ttre, sezonul trecut câştigand Grand Slam-ul parizian pentru a 14 oară.

În lipsa lui Rafael Nadal, Carlos Alcaraz este principalul favorit la al doilea turneu de Grand Slam al anului. Este pentru prima dată după 20 de ani când un jucător din afara „Big Four” este cap de serie numărul unu la Openul Francez.

Rafael Nadal şi-a anunţat retragerea de la Roland Garros

Rafael Nadal şi-a anunţat retragerea de la Roland Garros. Campionul iberic a susţinut o conferinţă de presă, în care a dezvăluit că nu se simte apt din punct de vedere fizic, pentru a lua parte la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Reclamă 4 / 0/3

Nadal a fost chinuit de accidentări în 2023 şi nu a mai jucat de la Australian Open. Pe rând, el a ratat toate turneele de pe zgură şi a luat decizia radicală, într-o conferinţă de presă susţinută la Academia sa.

„Accidentarea pe care am suferit-o în Australia a evoluat. Nu am atins unele obiective pe care le aveam, şi astfel Roland Garros devine imposibil pentru mine. În acest moment, nu pot fi apt pentru a juca la Roland Garros. Având în vedere ceea ce înseamnă Roland Garros-ul pentru mine, vă puteţi imagina cât de dificil îmi este. Nu am nicio intenţie să joc în următoarele luni.

Chiar dacă mereu există victorii în faţă, ultimii ani au fost foarte dificili pentru mine. A fost dificil să am continuitate, în special din punct de vedere fizic.

Nu a fost posibil, încă nu sunt gata să joc. Voi încerca să-mi regenerez corpul, nu voi stabili o dată pentru revenire. Când mă voi simţi din punct de vedere fizic pregătit, voi începe din nou să joc. Va fi un obiectiv să pot juca până la finalul anului, să pot evolua la Davis Cup.

Cred că anul viitor va fi ultimul pentru mine. Nu voi juca la Roland Garros, voi pierde aceste luni, şi intenţia mea este ca anul viitor să fie ultimul din cariera mea. Vreau să fiu apt pentru a juca la turneele de la care vreau să-mi iau rămas bun„, a declarat Rafael Nadal, într-o conferinţă de presă, conform marca.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și