Închide meniul

Novak Djokovic, după accidentarea la încheietură suferită înainte de Australian Open 2024: „Este tot ce contează acum”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 4 ianuarie 2024, 9:13

Novak Djokovic, după accidentarea la încheietură suferită înainte de Australian Open 2024: „Este tot ce contează acum

Novak Djokovic, după accidentarea la încheietură suferită înainte de Australian Open 2024

Novak Djokovic, la United Cup - Profimedia Images

Novak Djokovic a vorbit după accidentarea la încheietură suferită înainte de Australian Open 2024. Liderul mondial a jucat la capacitate redusă la United Cup din cauza durerilor la încheietura mâinii drepte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, sârbul a afirmat că nu-şi face probleme în vederea Australian Open 2024, primul turneu de Grand Slam al anului. La Melbourne, el va lupta pentru al 25-lea Grand Slam al carierei, dar şi pentru titlul 11 de la AO.

Novak Djokovic, după accidentarea la încheietură suferită înainte de Australian Open 2024

Învins de australianul Alex de Minaur, locul 12 în clasamentul ATP, în sferturile de finală ale turneului pe echipe, cu 6-4, 6-4, Djokovic a apelat de două ori la fizioterapeut în cursul meciului, lucru care a suscitat îngrijorare în rândul fanilor săi cu mai puţin de două săptămâni înaintea debutului turneului Australian Open (14 ianuarie – 28 ianuarie).

„Eu cred că mai am timp pentru a mă restabili în cele mai bune condiţii în vederea Openului Australiei, iar asta este tot ce contează acum”, a spus Djokovic după înfrângere, prima în Australia după 22 ianuarie 2018, de la eliminarea sa în optimile de finală ale Openului Australiei în faţa coreeanului Hyeon Chung.

Durerile de la mână l-au constrâns pe Djokovic (36 ani) să renunţe şi la partida de dublu mixt cu Cehia, în ultimul meci din faza grupelor.

Reclamă

Nick Kyrgios, după înfrângerea lui Novak Djokovic din Australia

Nick Kyrgios a vorbit după înfrângerea lui Novak Djokovic din Australia şi a punctat că schimbarea mingilor de la o săptămână la alta l-a afectat pe cel mai bun jucător al lumii, care a suferit o accidentare la încheietura dreaptă.

„Schimbarea mingilor în fiecare săptămână a afectat în cele din urmă încheietura lui Novak. ATP chiar trebuie să facă ceva în legătură cu această problemă. Jucătorii suferă tot timpul.

De asemenea, pentru cei care cred că mingile nu sunt un factor suficient de important pentru a duce la rănirea unui sportiv, n-aveţi minte. Sarcina asupra cotului și încheieturii unui jucător în timpul acestui sezon intens este enormă.

Reclamă 4 / 0/3

Ok, pentru nepricepuții care cred că îi iau din merite lui Alex, le transmit că sunt pur și simplu proști. ‘Demonul’ (porecla lui de Minaur) este un jucător extraordinar și merită fiecare succes care îi iese în cale”, a scris pe X, Kyrgios.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și